Sıdal sonuçtan hiç memnun değil

Eymense Verdiğiniz Paraya Yazık!

Sıdal
28 Nisan 2024 23:47

Yaklaşık 1:30 ay önce bir koltuk takımı sipariş ettik Trendyol üzerinden. Daha öncesinde bir komşumuz çok memnun kaldığı için biz de tavsiye üzerine sipariş etmek istedik. Bayramdan öncesinde sipariş etmemize rağmen, Trendyol üzerinde sürekli teslimatı yaklaştı diye tarih olmasına rağmen koltuklar elimize çok geç ulaştı. İletişim için verdikleri numarayı aradığımızda saçma sapan ve profesyonel olmayan cevaplar aldık. Gelmeden birkaç saat önce aranacaksınız denmesine rağmen gelmeden 10 dakika önce arayıp bir anda geldiler. Tabii ki biz de artık koltukların bir an önce gelmesini istediğimiz için sesimizi çıkarmadık, teslimat için geldiklerinde ise biz bu koltuğu asansöre sokamayız deyip bizden vinç ya da iki tane başka işçi tutmamızı istediler. Tam koltukları apartmanın Kapısının önüne bırakıp gideceklerdi o sırada ücret teklif Edip asansör yerine merdivenden çıkarmalarını rica ettik onlarda hiçbir mesuliyet kabul kabul etmeden çıkardılar. Evin kapısından geçiremediler, çok zor geçti ve koltukların poşetlerini dahi açmadan gittiler. Giderken asansöre bindiklerinde de değdi mi? Gibi saçma sapan aralarında cümleler kurdular. Asansöre sığmaması ve kapıdan geçmeme sebebi ise Montajlı halde gelmesiydi eğer iki parça olarak gelseydi çok da güzel sığacaktı. Bu tecrübemizden yola çıkarak asla paranız değmeyeceğinizi ve tavsiye etmediğimizi söylemek istiyorum. Verdiğiniz paraya yazık!

profile profile profile

Ümit
Ümit

Tam sipariş veriyordum ki bu şikayet beni ve muhtemelen benim gibi bir çok kişiyi vazgeçirdi. Teşekkür ederim. İyi böyle platformlar var. Yoksa kendi paran İle rezil olmak deyimini tam yaşıyorsun.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 11:16
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Haziran 2023 16:23