Tolgahan sonuçtan çok memnun

Exxen Üyelik İptali Sorunu

04 Aralık 2023 15:28

Exxen üyelik iptali hakkında şikayetim var. Exxen'e, maç izlemek için reklamsız spor paketine üyelik sağladım. Buna bağlı olarak hesabımdan 188 TL para çekildi, bu işlem rızam dahilindeydi. İşlemin devam etmemesi adına hesap ayarları menüsünden üyeliğimi iptal ettim. Ancak bu ay, 188 TL yerine 99 TL bir tutar kesildi. Detayını öğrendiğimde, spor paketini ve Exxen'i ayrı ayrı iptal etmem gerektiği bilgisini aldım. Üyelik sağlanırken tek seferde üye olduğum bir sisteme, tek seferde 180 TL çekebilirken, iptal işlemleri için iki farklı işlem yapmam gerekiyor. Üye olurken iki kere ayrı onay alınmalıydı. Ya da ayrı ayrı para kesilseydi, biz de iki ayrı üyelik olduğunu bilip ona göre anlayış gösterebilirdik. Para iademi talep ediyorum. Kimse bedava verecek parası olmadığını bilmelidir.

04 Aralık 2023 15:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)
04 Aralık 2023 15:36

Sayın Tolgahan S. ; 04.12.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

04 Aralık 2023 15:39

H

Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
04 Aralık 2023 17:50
"Müşteri temsilcisi gayet anlayışlıydı teşekkür ederim"
Exxen Üyelik İptal Edilmesine Rağmen Kredi Kartına Ücret Yansıtması

23 Aralık 2024 10:38
Exxen Üyeliği İptal Edilemiyor, Para İadesi Yapılmıyor
Cem sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2023 19:46
"Çok hızlı bir şekilde iletişime geçtiler çok şaşırdım açıkçası ve memnuniyetimi sağladılar. Teşekkür ediyorum."

Exxen Kategorileri