Fahrettin sonuçtan çok memnun

Exxen Üyelik İptali Edemiyorum
18 Mart 2023 00:00
Fahrettin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler çözüme ulaştı”

7 gün ücretsiz deneme için giriş yaptım 7 günün içinde memnun kalmadığım için üyelik satın aldım fakat iş yoğunluğundan dolayı iptal etmek istedim fakat üyeliği iptal et butonu bile yok Deneme üyeliği diyorsunuz deniyoruz memnun kalmadığımız için üyelik satın alıyoruz ama iptal etmeye gelince edemiyoruz.

18 Mart 2023 00:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Fahrettin K. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

18 Mart 2023 10:32

Teşekkürler çözüme ulaştı

18 Mart 2023 10:33

Sayın Fahrettin K. ; 18.03.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Aydın sonuçtan çok memnun

Kullanılmayan Üyelik İçin Ücret Alınması Ve Kart Bilgilerinin Silinememesi

Aydın
22 Kasım 2025 12:09
"Arayarak konu ile ilgili ücret iademin yapılacağını ve + olarak 1 ay daha ücretsiz Exxen üyeliği teklifinin tarafına iletilmesi beni çok mutlu etti. Kötü bir tecrübe yaşadım fakat sonucunda mutlu olarak bu durumu sonuçlandıran platforma teşekkürlerimi sunuyorum."

İptal Edilen Deneme Üyeliği İçin 309 TL Çekildi

Bilal