Murat sonuçtan çok memnun

Exxen Platformunda Şampiyonlar Ligi İzleyememe Sorunu!

Murat
15 Eylül 2023 07:19
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüm odaklı yaklaşım için teşekkürler.”

Exxen platformuna üyeliğim mevcuttu. Bir dönem paket satın almıştım. Yeni sezonda da şampiyonlar ligi izleyebilmek adına 29.08.2023 tarihinde bir paket satın alma girişimim oldu. Satın alma işlemi esnasında spor paketini seçmek istedim. Resmi site beni zotlo diye bir aracı kuruma yönlendirdi ve bu kurum üzerinden 116,90 ve 104 TL olarak iki tane tahsilat yapıldı. Buna rağmen maçları izleyemedim. Exxen müşteri hizmetlerini aradığımda zotlo denen işlemi iptal edip geri çekip yeniden paket almam gerektiği söylendi. Bunun alenen müşteriyi yanıltma olduğunu kendilerine ilettim ama yapabileceğim başka bir şey olmadığı için bu yolu da denedim. Herhangi bir iade yapılmadığı gibi hala daha spor paketini izleyememekteyim. Bunun ile ilgili zotlo denen firmaya yaptığım şikayete de herhangi bir geri dönüş olmadı.

15 Eylül 2023 07:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Murat T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

15 Eylül 2023 14:29

Sayın Murat T. ; 15.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

15 Eylül 2023 15:32

15 Eylül 2023 15:58

Murat
15 Eylül 2023 16:04

Çözüm odaklı yaklaşım için teşekkürler.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
24 Ağustos 2023 00:42
Mert sonuçtan çok memnun

Mert
20 Kasım 2023 02:27
"Exxen müşteri hizmetlerinden Yusuf bey bana ulaşarak yaşadığım sorun ile ilgili bilgilendirmeyi yapıp sorunumu hızlı bir şekilde çözdü. Para iademi yaptı. Kendisine ve Exxen ailesine teşekkür ederim."
Exxen Hesabımdan İzinsiz Para Çekmesi
Exxen Hesabımdan İzinsiz Para Çekmesi