Extranet Genel Arıza Yalanı

07 Mart 2024 11:38

Extranet, genellikle haftada üç-dört gün 'genel arıza' gerekçesiyle internet bağlantısını kesiyor ve ne zaman düzeleceğini kimse bilmiyor. Müşteri hizmetleri ise her gün akşam sekizde düzeleceğini söyleyerek yanıltıcı bilgi veriyor. Türk Telekom üzerinden fiber internet bağlattım ancak kullanamadığım internet için fatura ödemek zorunda kalıyorum. Bulunduğum bölgede telefon şebekesi çok zayıf olduğundan, internete acil olarak ihtiyacım var.

07 Mart 2024 14:53 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında inceleme yaparak size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Extranet

07 Mart 2024 15:15

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebiniz incelenmiş ve ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek bilgilendirme sağlamıştır. Talep ve şikayetlerinizin en hızlı çözümü için ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Extranet

15 Mart 2024 13:49

Yüksel
Yüksel

O kadar haklısınız ki müşteriyi kaybetmeye odaklı başka bir firma görmedim ben... Saçma sapan bahanelerinden de gına geldi bu firmanın. Siz de iptal edin hiç düşünmeden ben iptal edeceğim evim de 3 gündür net yok böyle bir şey olabilir mi yani!

08 Aralık 2023 18:09

03 Eylül 2024 23:44