Selcan
16 Ağustos 2024 17:42

Adana Yüreğir Ev Yaşam şubesinden almış olduğum koltuk takımının üretim hatasından dolayı aldığım mağazayı aradım ve şikayetimi bildirdim.
Gelen görevliler üretim hatasını kabul etti ve 16 Temmuz 2024'de tamir edilmek üzere koltuk takımlarını aldılar. (Koltuklara ait bazı parçaların onarım/tadilat için götürülmesine ihtiyaç duymadıklarından evimde kaldı)
Sürekli arayarak ürünlerin ne zaman geleceğini sorduğumda servisin geleceğini söylediler.
Fakat gelen olmayınca 08 Ağustos 2024'de bizzat ben iş yerine giderek ürünü iade edeceğimi ve yasal hakkımı kullanacağımı söyledim.
Annem hasta ve yaşlıdır. Kolu kırık bir şekilde koltukları aldıklarımdan bu zamana kadar salonda yer yatağında yatmak zorunda kalmıştır. Bu da onu daha çok yıpratmakta ve psikolojisini ve sağlığını olumsuz etkilemektedir. Görselleriyle ilettim görseller ektedir.
Ürünlerin evde kalan parçalarınıda almalarını bildirdiğimde mağaza müdürü G***** beyin elemanlarına "mahkemeye versin, mahkeme sonuçlanana kadar kalan parçaları almamaları talimat verdiği" ve bu talimat doğrultusunda kalan parçalar alınmadı, evimde duruyor. Bu benim yaşam alanımı kısıtlıyor ve parçaları gördükçe ailecek psikolojimiz bozuluyor. Tamir için götürdükleri koltuk takımım geri getirilmedi ve firma tarafından da Herhangi bir dönüş yapılmadı.
Mağduriyetimin giderilmesi ve şu ana kadar ödediğim bütün tutarların iadesini talep ediyorum.

1,5 Yıldır Çözülemeyen Yemek Takımı Sorunu

Berfin
23 Kasım 2024 09:24
Tayfun sonuçtan çok memnun

Tayfun
20 Ocak 2024 19:08
Ahmet sonuçtan memnun

25 Temmuz 2024 17:11
"Yeni müdür Mustafa Bey derdimize derman oldu uğurlu çeyize yakışır bir davranış sergiledi teşekkürlerimi sunuyorum."
Şikayetim Var Uğurlu Çeyiz Gereğini Yapılmasın Arz Ederim

17 Nisan 2024 22:35