Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Ev Moda

Erdem
16 Mayıs 2024 10:36

Esenyurt Ev Moda'dan koltuk takımı, TV ünitesi, yemek masası ve yatak odası aldım, Şubat ayında aldım. '45 günde yaparız, 45 gün tutarız, problem değil, istediğiniz tarihte teslim ederiz' dediler. Almadan önce 'indirim bitiyor, çok iyi fırsat' diyerek her gün arayan yetkililer, şimdi 'bu eksik, bunda hata var, en kısa sürede yapacağız' gibi bahanelerle karşıma çıkıyorlar. Aldığıma en çok pişman olduğum firmadır. Firmadan alışveriş yapmamanız sizin için en doğrusudur, biz yaptık, siz yapmayın. Şikayet oluşturdum, dönüş alamadım. Nişanlım şikayet oluşturdu, o da dönüş alamadı. Hiçbir şey umurlarında değil. Allah büyük, inşallah getirirler.

17 Mayıs 2024 14:59

Geçen yazdıklarım aşağıda Allah büyük demiştim yine son gün yine bir sorun bu seferde masanın sandalyelerinde sıkıntı varmış. Sizin için en iyisi buradan alışveriş yapmamaktadır. Yarın sandalyesiz getirecekler sandalyeleri sonra getiririz dediler. Yarın büyük ihtimal servis iptal oldu derler bekliyorum. Paranızla rezil olmak istiyorsanız buradan alışveriş yapabilirsiniz teslimattan sonrada büyük ihtimal ürünlerin montajlarıyla ilgili sorunlar yaşarım onları da bilgilendireceğim size iyi günler.

17 Mayıs 2024 14:58

Sadece bir tarih verildi yine eksik eşyalar.

16 Mayıs 2024 10:47 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Buse sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 11:03
Evmoda Esenyurt Gelmeyen Ürünler Ve Gelenlerin Sorunlu Olması!

30 Temmuz 2025 11:41

06 Eylül 2024 19:54
Enes sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 13:06