Evkur Onay Sürecindeki Gecikme

Evkur Onay Sürecindeki Gecikme
Dudu
14 Mart 2024 13:41

Merhaba, Evkur'dan telefon aldım ancak hala onay sürecindeyim. Evime ve iş yerime adres teyidi için geldiler. Beni arayan çalışan, yarın mesaj geleceğini söyledi. Beş gün oldu, hala onay sürecinde olduğu belirtiliyor. Müşteri temsilcisini aradım, bugün için bir ilerleme girilmediğini ifade ettiler. Hala beklemekteyim. Yarın tekrar arayacağım. Sonuç beklediğimi ileteceğim; ancak zaten günlerdir bekliyorum. Lütfen en kısa sürede dönüş yapın, olumlu bir haber bekliyorum.

14 Mart 2024 21:53

Evkur'dan aldığım ürün önce başvuru onay süreci devam ediyor denildi herhangi bir gelişme yoktu ben buraya şikayet yazdıktan sonra kefil istendi beni aradıklarında kefil getiremem demiştim ve tamam denmişti şimdi de böyle deniyor anlamış değilim

14 Mart 2024 14:19 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Evkur'dan Taksitli Telefon Alımında Onay Süreci Sorunu

22 Aralık 2023 14:43

Evkur'un Onay Süreci :)

Berk
21 Haziran 2024 10:51
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Onay Sürecinde Mağduriyet!

Hüseyin
28 Aralık 2023 15:12
Evkur Alışveriş Onay Sürecinde Mağduriyet!