Evkur'un Onay Süreci :)

21 Haziran 2024 10:51

Evkur'dan 12 Haziran tarihinde bir ürün siparişi verdim, kefil istendi ertesi gün kefilimi götürdüm imzasını attı. 15 Haziran günü kefilimin adres teyidi yapıldı. Aynı gün 18.29'da müşteri temsilcisini aradığımda başvurunuz onaylanmıştır dedi kapatıp tekrar teyit etmek amacıyla aradığımda da aynı bilgiyi aldım. 17 Haziran salı günü tekrar müşteri temsilcisini arayıp teslimat süreciyle alakalı bilgi almak için aradığımda aynı şekilde ürünün onaylandığını söyledi. Dünde tekrar aradım değerlendirme aşamasında olduğuna dair bilgiler veriliyor. Onaylanmış bir şey nasıl tekrar değerlendirilebiliyor? Doğum günü hediyesi aldığım ürün yüzünden beni mahcup duruma düşürüyorsunuz. Bugün gün içinde ürünün teslimatı konusunda gerekli adımların atılmasını talep ediyorum.

21 Haziran 2024 11:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

21 Haziran 2024 11:32

Maile neden dönüş yapmıyorsunuz peki?

Şevval
Şevval

Alabildiniz mi peki onaylandı mı

Sezer sonuçtan çok memnun

Sezer