Onur sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Ürün Stok Problemi

Onur
06 Ocak 2024 20:03

Evkur Samsun merkez şubesinden Samsung S23 FE telefonu için başvuruda bulunduk. Telefonu Ankara'dan alacaktık; aradılar, onaylandı, alın dediler. Ben de Ankara Demetevler şubesine gittim ancak onlara onay bilgisi gelmediği söylendi. Sonra aradan iki gün geçti. Tekrar aradılar, onaylandı diye ben de tekrar gittim. Bu sefer de gri renginin olmadığını söylediler. Başka şubeye yönlendirdiler. Ben de Ankara Keçiören şubesine gittim; orada bana Ankara ve Samsun'da hiçbir renginin olmadığı söylendi. Ben üç günde yaklaşık 100 km yol yaptım arabamla; hem zamanım gitti hem de yol masrafı yaptım, sonuç büyük bir hayal kırıklığı! Madem stoklarınızda yok, neden satış yapıyorsunuz? Ankara'dan alacağımızı belirttik, kurumsal bir şirket değil misiniz? Arayın şubeyi, telefonu stoklarına istesinler, hazır etsinler. Hayatımda bu kadar amatör bir kurum görmedim. Tebrik ederim sizi gerçekten!

06 Ocak 2024 22:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Onur
07 Ocak 2024 18:33

Şikayeti olan benim zahmet edip bir arayın! İşlemimi iptal edeceğim kapınızdan geçmem daha

Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Teslimat Sorunu Ve Stok Bilgisi Eksikliği

Tevfik