Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
21 Kasım 2023 15:24

Merhaba, Evkur Eskişehir mağazasından 7/11/2023 tarihinde Duaderm krem tanıtımı yapıldı. Bana birçok krem tanıtıldı ve mantıklı geldiği için almaya karar verdim. Ankara Boyner mağazasında Duaderm kremiyle cilt bakımı yapıldı ve cildimde kızarmalar oluştu. Bugün, 21/11/2023 tarihinde mağazadan teslim almadığım kremlerin iptali için mağazaya gittiğimde, oradaki bayan kozmetik ürünüyle ilgili sözleşmem olduğunu ve iptalinin yapılamayacağını söyledi. Bana eczane ürünü olduğu söylenmişti ancak eczane bile bu kremi tanımadı. Güvenmediğim bir kremi cildime kullanmak istemiyorum. Bana güvenilmediğini ve cilt bakımının yapılmadığını söylediler. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

21 Kasım 2023 19:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Serpil
22 Kasım 2023 15:20

Merhaba müşteri hizmetlerinden arandığım halde 3 gün içinde sonuçlanacığını söylediler bugün aynı mağazadan arayıp ürünleri almamı istiyorlar ben teslim almadığım ürünlerin iadesini talep ediyorum sözleşmenin iptalinin yapılmasını

Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Ürünü Aldıktan Sonra Yanlış Bilgi Verildi

Saliha
28 Haziran 2024 20:39
Evkur'da Ürünü Aldıktan Sonra Yanlış Bilgi Verildi
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
08 Haziran 2024 13:02