Hale sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Adres Teyidi Ve İcra Sorgulama Sorunu

02 Mayıs 2024 21:29

Evkur adres teyidi yapıldı. Evdeydim, çalışan biriyim. Şimdi bilgilendirme SMS'i geldi; tekrar ziyaret edecekler. E-Devlet UYAP icra sorgulama yapıyorlar ve bu durum gerçekten can sıkıcı. Sürekli olarak alışveriş yaptığım halde, iş adresime ziyaret edeceklerse tabii ki mümkün olur. 22 bin liralık alışveriş için sürekli evde kalamam ki.

21 Mayıs 2024 16:39

Evkur dan ürün aldın oğluma hediye 5 gündür UYAP icra sorgulama dediler işlerinden izin alıp gittim bugün adres teyidi yapıldı bilgi bile verilmiyor ben aradığımda ise evden birinin imzası deniyor oğluma hediye aldım gel imza mı at deyim eşim şehir dışında imza için Ankara ya mı gel deyim saçmalık sürekli ürün alıyorum yaklaşık 5 yıldır bu Evkur'a yakışmadı

06 Mayıs 2024 18:17

Evkur onay süreci adres teyidi yapıldı sonra E-Devlet UYAP icra sorgulama dediler Ankara Sincan mağazasına gittim 3.5.2024 te hala onaylandı mı iptal mi edildi dönüş yok ciddiye almıyorlar arıyorsun biri farklı biri farklı bir şey söylüyor müşteri temsilcisi de bir şey bilmiyor zaten zoraki konuşuyorlar

02 Mayıs 2024 21:50

Adres teyidine gelindiği zaman neden E-Devlet'ten sorgu yapılmadı yapsalardı yani kendileri çalışmıyor galiba çalıştığım yer evime 35km E-Devlet sorgusu içinde izin kullanamam doğal olarak Evkur alışverişi zorlaştırmak için her şeyi yapıyor iptal edip başka mağazadan alacağım sürekli alışveriş yapan birisiyim bugüne kadar da sorun yaşamadım bu da son oldu

03 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

04 Mayıs 2024 11:33

Sorunum çözüldü teşekkürler

04 Mayıs 2024 11:34

Teşekkürler

21 Mayıs 2024 17:06

İşten izin alıp gittim E-Devlet UYAP icra sorgulama dediler Ankara Sincan mağazasına sonra adres teyidi yapıldı daha sonra bilgi verilmiyor ben aradığımda evden birinin imzası dendi ben ürünü zaten oğluma doğum günü hediyesi olarak aldım gel hediyene imza at denirmi eşim şehir dışında imza için mi gel deyim cidden çok komik

21 Mayıs 2024 22:23

Terbiyesizlik ölmüş insanların kefil olması bekleniyor hayatımda ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım

22 Mayıs 2024 10:13

Evkur hiç profesyonel değil

Nilgün
08 Aralık 2023 21:04
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan
17 Temmuz 2025 21:14

Ercan
25 Aralık 2024 11:27
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
26 Ağustos 2023 13:29