Birol sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 02:09
Birol'un Teşekkür Mesajı
“Kısa zamanda geri dönüş yapıldı ve gönderilmeyen ürünün ücret iadesi bir hafta içinde kredi kartıma ulaştı. Çok teşekkür ederim.”

13 Mart 2024 tarihinde Evidea web sitesinden vermiş olduğum 255101770331640 numaralı siparişimdeki iki üründen biri koliden boş kutuyla çıktı. Her iki ürün ayrı kolilerde geldi. S-Link sl-8700 Kademe ayarlı gece lambasının gelmediğini Evidea Müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak bildirdim. Benden video çekerek durumu WhatsApp ile kendilerine gönderdim. Sonrasında beni arayıp ürünün diğer sipariş ile gelmiş olacağını söylediklerinde de indirimle 60₺ tutacak bir ürünü bedavadan almaya tenezzül edecek biri olmadığımı, her iki siparişimin ayrı ayrı geldiğini ve kargo ücretinden muaf olmak için bu ürünü mevcut siparişime eklediğimi belirttim. Ancak henüz geri dönüş yapılmadı. Lütfen mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

19 Mart 2024 08:17 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

02 Nisan 2024 00:41

Gonca sonuçtan çok memnun

Gonca
24 Temmuz 2024 14:52
Evidea Mağdur Etmekten Korkmuyor
Ayla sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2025 10:28
"Teslim edilememe nedeni şikayetimden sonra çözüldü. Teşekkürler."

Gökhan
04 Kasım 2023 13:14

Özge
27 Mart 2024 14:05
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
22 Ağustos 2024 16:30
"Mağdur etmedikleri. İçin teşekkür ederim"
Evidea Kategorileri