Ozge sonuçtan çok memnun

Evidea Dengesiz Zigon Sehpa Seti Ve İade Sorunu

Evidea Dengesiz Zigon Sehpa Seti Ve İade Sorunu
05 Kasım 2024 19:49
Ozge'nin Teşekkür Mesajı
“Yardımlarınız için teşekkür ederim.”

Güler yüzlü yardımcı satış danışmanları ile Neomarin AVM Pendik İstanbul mağazasından 29.10.2024 tarihinde 3 ‘lü zigon sehpa seti aldım, metal üçgen ayakları dengesi olmadığı için (aynı yöne ) bir yöne doğru devriliyor. ( video görüntüsüde WhatsApp ile paylaşıldı) Kızımın ayağına da düştü, üzerinde sıcak bir şey olmaması ve parmaklarının kırılmaması sansımız oldu. Bir tarafına değince hemen devrilen bu 3 lü seti değişim ya da iade talebimiz ürünü ayaklarını 3 vida ile taktığımız için kurulum olmuş o nedenle olmaz şeklide yanıt aldık.

Çağrı merkezi WhatsApp destek bölümünüzde açılan 26984749 numaralı değişim talebim için yardım destek alamadım. Ben kurulum yapmadan devrildiğini nasıl anlayacağım. Ne iade alıyorlar ne de değişim yapıyorlar. Çağrı merkezi olumsuz görüş verdiği için mağaza da yardımcı olmadı çağrı merkezi de. 1600 TL verip kullanamayacağım ürünü neden kabul edeyim?

Kaldı ki 6502 sayılı Tüketicilerin Korunması hakkında Kanun kapsamında yasal olarak 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkı kullanma ve siparişimizi iade etmek hakkına sahibiz. İyi bir marka olduğunu düşünerek alışveriş yaptığım için çok üzgünüz.

06 Kasım 2024 08:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

06 Kasım 2024 13:27
Ozge
06 Kasım 2024 16:13

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Atakan sonuçtan çok memnun

Atakan
01 Mayıs 2024 09:59
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
05 Haziran 2024 09:59
"Evidea müşteri hizmetlerinden Elif hanıma ilgisi için teşekkür ederim. Sorunum çözüme ulaştırıldı. Markayı tercih etmeye devam edeceğim."
Cemal sonuçtan memnun

Cemal
09 Ağustos 2023 10:12
"Sın arayan yetkili kişiye ismini bilmediğim için yazamadım teşekkür ederim"
Evidea Kategorileri