Eve Maruz Derm Serum Himalaya Krem

Eve Maruz Derm Serum Himalaya Krem
Raziye
01 Eylül 2024 20:57

Eve mağazasından aldığım Maruz Derm C vitamini serumu ve Himalaya kırışıklık karşıtı krem yüzümde alerji yaptı. Sadece iki gün kullandım ve her yerim küçük benekle doldu. Yüzüm kıpkırmızı ve yanıyor, doktora randevu da bulamıyorum. Yüzüm ve boynum kötü halde. Eve gibi bir mağazanın bu ürünleri satması cidden içler acısı. Para iademi istiyorum yoksa gerekli yerlere şikayetimi yapacağım.

02 Eylül 2024 09:32 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Derm Ürünleri Cildimde Sivilce Kaşıntı Ve Kızarıklık Yaptı

İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
14 Aralık 2024 12:14
Yanlış Bilgilendirme Sonrası Cilt Sorunları
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Zorla Satılan Ürünler Cildimde Sorunlara Yol Açtı, İade Ve Para İadesi Talep Ediyorum

Ayfer
17 Eylül 2025 10:36
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-4.jpg
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-3.jpg
zorla-satilan-urunler-cildimde-sorunlara-yol-acti-iade-ve-para-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg