Eva AVM'de Yaşadığım Haciz Sorunu

19 Kasım 2024 13:37

Kasımda aldığım 20 bin TL'lik laptopu dolaylı sebeplerden işimi bırakmam nedeniyle ödeyemedim. Avukata ve icraya vermişler, şu an güncel 180 bin tl borç çıkartıyorlar. Karşıma evime de hacze geldiler.

profile profile
25 Kasım 2024 14:34 (Şikayetten 6 gün sonra)
05 Mart 2025 18:32

Açıklamanız asilsiz ve aydınlatıcı değil ticaret Bakanlığına hakkınızda dava da bulunacağım ve ayrıca avukatım ile görüştüm dava açacağım ödediğim borçları ödenmemiş olarak yansıtıyorsunuz hiç güvenilir değilsiniz keşke sizin reklamınızı bile görmeseydim sayfamda Allah'a havale ediyorum sizi bildiği gibi yapsın

Yorumlar (11)

Tansel
Tansel

Aynıaynı sorun avukata avukata vermişler Kırkağaç Kırkağaç hukuk bürosunu icradan icradan borcumun icradan icradan borcumu ₺103 bin tl olarak ödedim borcum bitti beni tekrar arıyılar borxunu var 190 bin tl daha borç çıkarıyorlar

Recep
Recep

İcraya verildiğinde itiraz etmedin mi icra dairesine

Şükrü
Şükrü

Eva AVM. Pişmanlıksın. İki taksitim geçti. İcraya verdiler. Cumartesi günü saat 15:40'ta borcumu ödedim. Beni. Beni icraya verdiler. 16:48'de. Mesai bitimine yakın sonra da bana diyorlar ki. Sen zaten cuma gününden icralık oldun. Ondan dolayı. Geçersizdir. Sonra ödememi tekrar istediğimde. Bu ödemeyi avukata gönderdiklerini. Avukat avukatı aradım da. Biz o ödemeyi düşüp bu şekilde icra Açtıklarını. Daha öncesinden de. Eva AVM. Paranın beklediğini. Ya avukata ya size. İade edileceğini söylediler ama. Avukatla aralarında. İletişim kopuklu olduğundan mağdur olduk. Borcumun iki katı para ödedik. Temsilcilerini aradığımızda. Hiçbir şekilde yardımcı olmayarak. Avukata yönlendiriyorlar. Avukatı aradığımda mağazadan iletişime geçin diyorlar. Pişmanlıksın Eva AVM.

Tahir

Bunların hakkından gelecek bir tane kurum yok mu ülkede arkadaş bezdik yaw haksız kazanç elde ediyorlar resmen bir de hiçbir şey olmamış gibi seni tehdit ediyorlar yarın hem savcılığa hem de ticaret Bakanlığına suç duyurusunda bulunacağım her taksit için ayrı ayrı senet olması gerekmiyor mu?

Şikayeti Çözüldü

Eve hacze gelse bakar giderler kardeşim bir şey alamazlar ki ancak maaşına haciz koyar

Gül
Gül
Şikayeti Çözüldü

Kaç taksit ödenmeyince avukata verildiniz

1 taksitle veriyor burası

Battal

Aynen katılıyorum sıra senet olmalı

Resul

Yasal olmayan bir uygulama yapıyorlar hukuksuz işler yapıyorlar önce senet daha sonra ürün gönderiyorlar bunların hiçbiri yasal değil taksitli alışveriş diyorlar binlerce insanı mağdur ediyorlar e devlet şifresi alarak ta hukuksuz işler yapıyorlar

Battal

Dostum 20 bin dediğin laptop sana taksitle kaça geldi o önemli ben bir şey fark ettim mesela Xiaomi 13 t Pro model bir telefon peşin para 30 bin eva AVM de 48 bin bir de buna 12 vade ekle sana 70 bine geliyor e sen sözleşme imzalayıp bir de üstüne ödeme yapmaz isen avukat masrafı o bu derken 200 bin hesabın olur burda asıl sıkıntı senin bir şey alır iken 10 kere düşünmeden Alman sözleşmeyi iyi okumaman

Resul

Taksitli alışverişe yapılan tek senet hukuksuzdur uzaktan kargoyla yapılan senet ürün teslim edilmeden yapılmıştır. Taksitli alışveriştir ticaret Bakanlığına şikayette bulunun

Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Faizlerin Faiziyle Artan Borç Şikayeti

13 Aralık 2024 10:45