Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Eurorepar Car Service Peugeot 301 Servis Kabusu: Çözülmeyen Arızalar Ve Yüksek Masraflar

05 Kasım 2024 12:02

11-09-2024 günü Peugeot 301 aracımın çalışmama arızası sebebiyle Zonguldak Ereğli'deki Eurorepar Ekip Oto'ya çektirdim. Aracım 8 gün orada kaldı. Bu süre zarfında tüm kontroller yapıldığında sorunun beyin kaynaklı olduğu tespit edildi ve sadece beyine ısı verilerek aracım çalışır hale getirildi. Sonrasında müşteri temsilcisi B*** Bey aracın triger, ön balata, şanzıman takozu değişimi ve devirdaim değişimi yapılması gerektiğini iletti. Bu işlemler yapıldıktan sonra aracımı 19-09-2024 tarihinde 18:00 gibi teslim aldım. Yaklaşık 10 km sonra araçtan buhar çıktığını fark ettim. Kaputu açıp baktım bir şey anlayamadım. Sonrasında ertesi gün servisi aradığımda B*** Bey bunun mazot buharı olduğu ve sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. İşim gereği şehir dışına çıktığım için yoğunluktan aracımı 07-10-2024 tarihinde Eurorepar Ekip Oto'ya tekrar teslim ettim. Şikayetlerimi dile getirdim. Aşırı mazot kokusu ve ilk araç çalışıp gaza bastığımda şelale gibi su akış sesi geliyordu. Mazot geri dönüş hortumlarında kaçak olduğunu, bunların değişeceğini söylediler. Kabul ettim ve 08-10-2024 tarihinde aracımı tekrar teslim aldım. Aldığımın henüz 1 km'si olmadan aracım tüm hata ışıklarını yaktı. Ve mecburen bir gün sonra tekrar servise bıraktım. Arızanın elektriksel olduğu ve bazı sensörlerden kaynaklandığı, aracın kalması gerektiği söylendi. Tabii hatayı görmeleri için teste çıkıldı. Test sürüşünden sonra usta kaputu açıp aracı incelerken aracın yedek su deposunda suyun az olduğu dikkatimi çekti. Sebebini ustaya sorduğumda bakıp bilgi vereceğini iletti. Telefonla bana dönüş yapıldığında aracımın sensör arızalarının giderildiği ama conta yakmış olabileceği, masrafın 70.000 ila 80.000 TL olacağını söylediler. Sadece aracımı çalışmama arızası için bıraktığım firma masraftan bahsediyor. Bu zamana kadar aracıma 1 ml bile su koymamışken arabamı su eksiltmesinden dolayı kullanamıyorum.

Benim merak ettiğim, eğer bir arabanın sıvı sisteminde bir değişim oluyorsa test yapılmıyor mu? Yapıldıysa böyle bir sorun fark edilmez miydi? Şimdi herkes geri çekildi, ben arızalı araç ile baş başa kaldım.
Hatta son olarak aracın tampon kısmında pense unutulmuş. Firmalarına ait pense olduğu bas bas bağırırken onu bile reddettiler.

Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Eurorepar Car Service Peugeot 208 Aracımın Tekrarlayan Şanzıman Arızası Ve Servislerinin İlgisizliği

30 Haziran 2025 11:25

Eurorepar Car Service Alınan Servis Hizmet Şikayeti

16 Temmuz 2023 13:18

28 Mart 2025 14:32
EuroRepar Car Service Sürekli Arıza Ve Saygısız Hizmet!
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Triger Kayışı Montajı Sonrası Araçta Sorun Ve Servis İlgisizliği

17 Eylül 2025 02:40