Europcar'da Beklenmedik Ücret Ve Saygısız Hizmet

04 Aralık 2024 19:20

Europcar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 28.11.2024 tarihinde bir günlük araç kiraladım ve kiralama yaparken HGS'nin kiralama içinde olduğunu söylediler. Kapora olarak 2000 TL kesildi ve iade yapılacağını belirttiler. Biz de kiralama işlemini yaptık. Sonrasında, bugün hesaplarımı incelediğimde kartımdan 223 TL kesinti olmuş.

Nedenini sorduğumda, HGS ücreti olduğunu ve bunun kiralama içinde olmadığını söylediler. Bunun yerine, ağıza alınmayacak şekilde konuşmalar yaptılar. Europcar gibi bir firma, bu denli üslubu olmayan insanları nasıl çalıştırıyor, hayret ediyorum. Telefonu kapattıktan sonra beni tekrar arayıp hakarette bulundular.

Europcar, müşterilerini bu şekilde mağdur ediyor. Güvenilir firma diye araç kiralaması yaptık, ancak personel bizi aşağılamaya çalıştı. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki personellerinizden şikayetçiyim. Sizin gibi bir firmaya yakışmayan kişiler çalıştırıyorsunuz.

13 Aralık 2024 09:48 (Şikayetten 8 gün sonra)

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
15 Ocak 2024 14:31

Pınar
30 Ocak 2024 17:42
Kaan sonuçtan memnun

21 Temmuz 2023 01:20
"Sorunum çözüldü teşekkürler. Ofiste çalışan arkadaşların daha dikkatli olması gerekiyor faturamı yanlış ve fazla kesmişler"
budget-budgetcomtr-arac-kiralama-eksik-verilen-depozito-iadesi-1.jpg
Burak sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 12:29
"Europcar CRM biriminden Meltem hanıma hızlı çözüm ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
30 Kasım 2023 10:36