Mehmet sonuçtan çok memnun

Etstur Karttan 2 Defa Çekim Yapıldı İade İçin Yardımcı Olmuyorlar

12 Haziran 2024 19:24
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sağ olun teşekkürler.”

Rezervasyon yapmaya çalışırken iki kere çekim yapıldı. Provizyonda iken müşteri hizmetlerini aradım. S**** Bey sağ olsun, yardımcı olmaya çalıştı ve iadenin gün içinde yapılacağını söyledi (11.06.24). İade edilmedi. Bugün normal işlemler kısmına düşmüş. Müşteri hizmetlerini aradım, kendimi inandıramadım iki kere çekildiğine. İlla ben hatalıymışım gibi davranıyorlar. Ekran görüntüsünü atabileceğimi söyledim, kart numarası istedi. Sorgulama yapacağını söyleyerek kart numarasını verdim. Bir saat sonra geri aradılar, işlem gözükmüyor, bankanızdan itiraz edin dediler. Ben altı ay işlem itirazı için bekleyemem dediğimde, üst birime bağlayacağını söyledi. Hatta bekledikten sonra da, üst birim neyse artık, ses gelmiyor bahanesiyle telefonu yüzüme kapattı.

12 Haziran 2024 22:44 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bildiriminizi incelemeye alabilmek ve görüşlerinizi detaylı araştırabilmek adına iletişim bilginizi ve/veya rezervasyon belgenizi paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla,

13 Haziran 2024 16:27

Sağ olun teşekkürler.