Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
25 Eylül 2024 14:58

ETS Tur ile Alanya Long Beach Otel'den 02.09.2024 ve 10.09.2024 tarihleri arası 8 gece 9 gün 88.361 TL'ye tatil aldık ve ilave olarak iptal ve iade güvence bedeli ödedik. 9 ayın 2'sinde başladığımız tatili 9 ayın 6'sı saat 7 civarı babaannemin vefatı üzerine çıkış yaptık. Ölüm belgesini ETS Tura ilettik ve geri ödemeyi 24.846 lira olarak aldık. Konakladığımız gün sayısı 4 gece, hadi çıkış saatimiz 7 idi, o günü de saydık 5 gece.
3 gecelik fiyatın yanlış olduğunu belirtmeme rağmen fiyatın doğru olduğunu söyleyerek iade yaptılar. Günlük hesabın yazıldığı faturayı istememe rağmen 63.514 TL'lik toplam faturayı attılar. Tek tek her günü fiyatlarıyla ayrılmış fatura olarak istiyorum. Kaldığımız 5 gün 63.514 TL ise 3 gün nasıl 24.846 TL oluyor? ETS güvenilir bir platform değilsiniz, paramızın 10.000 lirası ortada yok ve şikayetçiyiz. Yasal haklarımızı arayacağız ve bir daha ETS Turu kullanarak tatil almayacağız. Madem bu problemleri yaşayacağız, neden size ekstra güvence bedeli adı altında para ödüyoruz?

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
16 Temmuz 2024 20:05
Etstur Kaybımıza Saygı Göstermedi!
Çiğdem sonuçtan memnun

Çiğdem
15 Haziran 2024 13:38
ETS Tur Şikayet
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Erken Rezervasyon Sonrası Fiyat Farkı Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

Emrah
26 Haziran 2025 16:47
erken-rezervasyon-sonrasi-fiyat-farki-ve-musteri-hizmetlerinde-ilgisizlik-1.jpg
Ozan sonuçtan çok memnun

ETS Tur'dan Fiyat Farkı İadesi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

02 Ağustos 2025 01:17
ets-turdan-fiyat-farki-iadesi-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
20 Temmuz 2023 21:41