Ahu sonuçtan hiç memnun değil

Ethica Sigorta Geçiş Bilgilerim Gönderilmiyor

06 Mayıs 2024 19:12

Ethica Sigorta aracılığıyla genel sağlık sigortası yaptırmak üzere bir acente ile iletişime geçtim ancak bana tamamlayıcı sağlık sigortası yapıldığını fark ettim. Ertesi gün hemen iptal işlemini gerçekleştirdim ve başka bir şirket aracılığıyla genel sağlık sigortası yaptırmak istedim. Fakat Ethica Sigorta'nın geçiş bilgilerimi göndermemesi nedeniyle yeni sigorta işlemimi tamamlayamıyorum. Kendi hataları sonucunda ortaya çıkan bu durum yüzünden genel sağlık sigortası yaptıramamaktayım. Ethica Sigorta'nın bu tutumunu kabul edilemez buluyorum. Bu şikayeti, sorunumun çözülmesi beklentisiyle değil, yaşadıklarımın başkaları tarafından bilinmesi amacıyla paylaşıyorum. 16 Nisan'dan bu yana geçiş bilgileri tarafıma iletilemedi. Karşımda sorumluluk alıp işlemleri yürütecek bir muhatap bulamıyorum. Ayrıca kızıma yaptırmış olduğum tamamlayıcı sağlık sigortasını da gelecek yıl yenilemeyeceğim.

07 Mayıs 2024 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Ahu S. tarafından iletilen başvuru değerlendirmeye alınmıştır. Saygılarımızla, Ethica Sigorta A.Ş. Müşteri İlişkileri Departman

Ahu
Ahu
07 Şubat 2025 13:52

Ethica Sigorta firmasından sigortacım sehven tam sağlık sigortası yerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kesti. İşlemin hatalı olduğunu anlayınca Ethica Sigorta firmasına başvurup iptal ettirdik. Akabinde "Allianz Sigorta" firmasından tam sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim. Ancak aynı dönemde iki farklı sağlık sigortası kesildiği için ve e-devletime yansıdığı için Ethica Sigorta'nın geçiş bilgilerimi Allianz Sigorta'ya devretmesi gerekiyordu. Ancak yaklaşık 2 aydır bekliyorum hala "Ethica Sigorta" geçiş bilgilerimi "Allianz Sigorta" ya vermedi ya da devretmedi. Çok mağduriyet yaşıyorum. Sizlerden ricam geçiş bilgilerimi bir an evvel Allianz Sigortaya devretmesi için şikayetimi "Ethica Sigorta"'ya iletmeniz. Saygılarımla,

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 13:40
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 14:16
Aykut sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 17:28
"Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"
Hicret sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 18:30
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Onay Verilen Tedavi Sonrası Sigorta Masrafları Bana Yansıtıldı

03 Ekim 2025 12:10