Elif sonuçtan hiç memnun değil

Estee Lauder Göz Çevresi Kremi

29 Nisan 2024 01:58

Hepsiburada Estee Lauder satıcısından 5 Şubat 2024 tarihinde Estee Lauder Advanced Night Repair 4'Lü Set aldım göz kremini kullandıkça göz çevremde özellikle sağ göz kapağının tamamı ve sol göz altımda egzama oluşumları oldu. Böyle bir markadan yüksek fiyat vererek aldığımız bu ürünlerden bu kadar egzama olacak derecede bir durum görmek beni şok etti. Dermatoloji uzmanım acilen kremi kullanmamı kesmemi önerip tıbbi tedaviye başladı. Bu markaya hiç yakışmadı.

29 Nisan 2024 19:22 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Şikayetvar.com platformuna üye olmadığımız için bilgilerinize erişim sağlayamamaktayız. Anlayışınız adına teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Selana sonuçtan hiç memnun değil

Estée Lauder Advanced Night Repair Göz Kremi Ciddi Göz Reaksiyonu Ve Yetersiz Bilgilendirme

04 Aralık 2025 19:03

25 Eylül 2023 17:11

Estee Lauder Ürünleri Sivilce Krizi Yarattı!

06 Nisan 2025 21:34
Estee Lauder Ürünleri Sivilce Krizi Yarattı!
Şeyma sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 22:38
"Tekrar merhabalar; Öncelikle süreç içerisinde bana çözüm ürettiği ve ilgilendiği için Estee Lauder markasına teşekkür ederim. Her ürün her cilt tipine uyum sağlamayabilir. Ama mağdur edilmediğim için memnunum. 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde iadem yapıldı. Şikayetim çözüme ulaştı. Teşekkürler."

Estee Lauder Göz Altımı Mahveden Krem: Alerji Ve Egzama Şikayeti

21 Nisan 2024 12:49