Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
12 Aralık 2023 12:58

Merhaba, 13 Ekim'de Renault bayisi olan Ermat Grup'tan Renault yeni Clio Techno Esprit Alpine 1.0 model aracı satın aldım. Ancak, aracı aldığım günden bu yana sürekli arıza yapmaktadır. 10 Kasım 2023'te motorda hasar riski ikazı ve TPMS ESC ikazı sebebiyle servise götürdüm. 24 Kasım 2023'te ise egzoz emisyon ikazı, TPMS kontrol uyarısı, motor arıza riski uyarısı ve otomatik el freninin geç serbest bırakılması gibi sorunlar nedeniyle tekrar servise götürmek zorunda kaldım. Tüm bu şikayetlerime rağmen bana yardımcı olunmuyor. Sıfır bir araçta yaşadığım bu sıkıntılar nedeniyle mağdur oldum ve işimi kaybettim. Bayi, aracı satana kadar çok ilgiliydi ancak şu an ilgilenen yok. En son 11 Aralık 2023'te aracımı arıza giderildiği için teslim aldım ama seyir halindeyken aynı sorunları yaşamaya devam ettim. Bu sefer bayilikten iki kişi gönderildi. Anlaşamadığımız için aracı geri götürmelerini istedim. Kimseye mağduriyet yaşatmak istemiyorum. Kendi paramla mağdur oldum ve hala kimsenin benimle iletişime geçmediğini belirtmek isterim.

Barış
Barış

Selamlar, sorununuz çözüldü mü? Kaynağı neymiş çok merak ettim. Yakın zaman önce vir yakınımda aynı sorunlarla karşı karşıya geldi ama çözüm bulamadı. Umarım en kısa zamanda çözülür.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
27 Aralık 2023 12:17
Teknosa Roboroc Cihazımı Kaybetti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Akbay Renault (Akbayrenault.com) Yanıltan Filtre: Orijinal Sanılan Ürün Mağduriyeti

27 Mart 2025 18:05

MIEKO Hifree G1 Scooter Arıza Şikayeti Ve Teknik Servis Gecikmesi