Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Ev Teslim Edilmedi, Arsa Başkasına Satıldı

25 Kasım 2024 10:08

E**** Ç**** İnşaat'tan Ankara Mamak'ta ev almak amacıyla sözleşme imzaladık. Sözleşmeye göre bu kişi 1 Ekim 2024 tarihinde bize evi teslim etmesi gerekiyordu fakat evin yapılacağı arsayı başka kişiye satmış. Kendisine ödemiş olduğum 1250000 TL'yi ödemiyor. Kendisi ödeme yapmayı kabul etmiyor, sürekli olarak bizi oyalamaktadır.

Yorumlar (11)

Emir

Akıllı adını Mahmut koymuşssun ama o kocaman ö harfini unutmuşsun yarın görüşürüz

Mahmut

Fatih kardeş savunduğun insan şu an telefon açamıyor korkusundan Ankara'ya adını atamıyor nasıl olacak?

Mahmut

Güldürüyorsun beni milletin parasını alıp gezmekle bu işler olmuyor bitirdiği proje yok abileri bile kardeşlikten silmiş hatalısınız kabul edin hatanızı

Emir

Canım sen yaz numaranı ben onu senin yanına getireceğim şimdi bu dakika

Mahmut

Peki savunduğun adam Ankara'dan neden kaçtı?

Mahmut

Selamün aleyküm şikayetlere baktım yok bu ev almış yok şu ev almış madem öyle bu erkan çevik Gölbaşı'nda oturuyordu neden kaçtı ve başlamış olup da bitirdiği proje yok kendisi şu an Siirt'te yaşıyor sanmasın ki bu karanlıklar aydınlığa çıkmayacak 😉

Emir

Tuğçe hanım siz Kemal beyin kızı Gülden hanımın kız kardeşi değil misiniz. Yurt dışından getirdiğinin kara paraları babanız mülk alarak aklamıyomu evet adalet yerini bulacak bundan şüphemiz yok. Konsolonsluğa İzmir savcılığına roketsana şikayetlerimizi gönderdik cevabını albet alacaksınız

Tuğçe

Tüm bu rezil iftiralarınız ve işlediğiniz suçlarla birlikte bize yaşatmaya çalıştığınız mağduriyetlerin her biri için ayrı ayrı yargılanacaksınız, yasal mercilerde hesaplaşacağız.

Fatih
Fatih

Ben bu firmadan 3 tane daire aldım ben alırken gülden hanım da oradaydı kendisi roketsan da işe başkayacakmış roketsanın ismini kullanıyordu sürekli ben 3 dairemi teslim aldım. Ben bu bayan böyle kaliteli bir firmadan roketsanın adını kullanarak bir şeyler koparmak peşine. Böyle insanları Allah'a havale etmek lazım.

Tuğçe

Fatih adlı kullanıcı (muhtemelen suçu işleyen kişinin kontrolünde bir hesap) kişisel bilgileri dijital ortamda uygunsuz ifadelerle kullanarak, dini değerler üzerinden kamuoyunda etki yaratma çabasıyla suça ortaklık etmektedir. Kardeşim Gülden hanım ve mağdur edildiği ayıplı mal- sözleşme konusundaki şikayeti için tüm yasal yollara başvurarak bu tür yollarla kazanç elde etmeye çalışan kişiler hakkında yasal süreçlerin takipçisiyim. Tüm kullanıcıları mağdur edilmemeleri konusunda uyarıyorum. Lütfen kazancınızı böyle şahıslara karşı koruyunuz. Adalet elbet yerini bulacaktır.

Gülden
Gülden

Başka kullanıcı adları kullanarak yazmış olduğunuz şeyler yalan ve iftiradır. Bu yazdıklarınızda savcılık şikayet dosyama ekleyeceğim.

Ödediğim 1 Milyon TL İade Edilmedi, Sürekli Oyalandım Ve Mağdur Edildim

09 Ekim 2025 15:13
odedigim-1-milyon-tl-iade-edilmedi-surekli-oyalandim-ve-magdur-edildim-2.jpg
odedigim-1-milyon-tl-iade-edilmedi-surekli-oyalandim-ve-magdur-edildim-1.jpg
Yasar sonucu yetersiz buldu

05 Ocak 2024 21:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan Demir Yapı Ticaret İnşaat Projesinde Yaşanan Güven Sorunları Ve Mağduriyet

12 Ağustos 2024 18:31