Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayisinde Müşteri İlgisizliği Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

09 Kasım 2024 10:09

Bayiye gittim S***** Y***** 2. El satış müdürü aracı bana satmamak İçin gittiğim an itibariyle aracı kötüledi. Aracın 1.4 olduğunu gitmeyeceğini eski motor alınmaz satarken zorlanırsın gibi cümleler kurarak aracı kötüledi. Ben aracı opsiyonladım kapora atacağımı ilettim bana sabah IBAN bilgilerini atacaklarını söylediler. IBAN atmadılar sabah aracın satıldığını söylediler. Sonra öğrendim ki araçla ilgili karşı taraf herhangi bir kapora dahi vermemiş. Hyundai gibi ünlü ve saygın bir markanın bu şekilde müşteri ile ilgilenmeyen gittiğim an bile hoşgeldiniz diyerek bana aracı tanıtmayan elinde telefonla mesajlaşıp sorduğumuz sorulara cevap vermeyen insanlarla çalışması cidden üzücü. Satış temsilcisi aracın alıcısı şu an yok 1 hafta daha elimde durur diyerek yalan beyanlarda bulundu. Ben gittiğim an aracı başkasına verdi. Ciddi bir maddi kaybım var maddi kaybım ile ilgili dava açacağımı kendilerine belirttim. İstediğinizi yapabilirsiniz dediler. Aynı zamanda hiçbir şekilde bayi müdürü ile iletişime geçmenizi istemiyorlar. Bu konu ile ilgili şikayetimi dikkate almanızı Hyundai yetkililerin tarafıma ulaşmasını önemle rica ederim.

Merhamet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 16:17
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 14:40
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Coşkun Plaza Hyundai'de Teslimat Ve Hizmet Sorunları

21 Eylül 2024 00:19
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Hyundai Kamer Otomotiv Mi Asla

25 Temmuz 2024 10:53