Fatih sonuçtan çok memnun

ERA Kolejleri Maltepe Lise Kampüsü İademi Yapmıyor

13 Eylül 2023 09:34

ERA Kolejlerinin ilkokul ile ilgili daha önce şikayet yazdım. Tahminim sayenizde paramı iade ettiler. Şimdi ise ERA Kolejlerinin Maltepe Lise Kampüsü için şikayette bulunacağım. LGS' den önce Maltepe ERA Koleji Lisesi beni aradı. 2023 mayıs ayında Erken kayıt fırsatı var diyerek beni aradılar. Ben de Kızımın LGS sonucuna göre hareket edeceğimi söyledim. Okulun Müdürü s*** Bey daha sonra beni aradı. En azından 1.000 (Bin) tl gibi küçük bir rakam yatırın, sizi erken kayıt fırsatından yararlandıralım dediler. Ben de peki Anadolu lisesini kazandığı takdirde para iadesi nasıl oluyor dediğimde Gelmenize bile gerek yok Kazandığı okula kayıt olduğunda öğrenci belgesini WhatsApp'tan atsanız da olur dedi. Ben de 31.05.2023 tarihinde okulun hesabına 1.000 (Bin) tl gönderdim. Kızım da İyi bir Anadolu lisesini kazandı. Okula kaydettirdikten sonra Öğrenci belgesini 17.08.2023 tarihinde WhatsApp'tan s**** Bey' e attım. Kendisi okula gelip dilekçe doldurmanız gerekiyor dedi. Ses çıkarmadım. Ağustosun 21-22 sı gibi gittim okula dilekçemi doldurdum. S***Bey' e teslim ettim. "Ha bugün ha yarın hallediyorum. 2 gün içinde çözerim" gibi cümleler kurdu. Hala gelen iade yok. Şu yazdığım yazıya değmez aslında 1.000 (Bin) tl. Ama işi içinde böyle yalan olunca 1 lira için bile mücadele edilir. Ben bu ERA Kolejleri'nden çok çektim. Hem İlkokul hem lise kampüsleri. Ne muhatap bulabiliyorsun, ne söyledikleri doğru, Hep oyalama taktiği. Diyorum ya para alırken herkes yetkili, günde 10 defa ararlar, para vermeye gelince "Efendim biz yetkili değiliz". Öğrenciler sınıfları geçiyor. Ama siz ERA Kolejleri sınıfta kaldınız. Bütün insanların iadeleriyle uğraşırsınız.

02 Kasım 2023 10:56 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın velimiz; şikayetiniz Kurumsal İletişim Departmanımıza iletilmiştir. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla ERA Kolejleri 444 4 385

Umud sonuçtan memnun

22 Ağustos 2023 10:09
"Teşekkürler"

15 Haziran 2023 18:57
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt Öncesi Alınan Kaporanın İadesi Yapılmıyor

15 Eylül 2025 12:19