İlker sonuçtan hiç memnun değil

Enuygun.com Yaptığı Rezervasyonu İptal Ediyor

Enuygun.com Yaptığı Rezervasyonu İptal Ediyor
19 Haziran 2024 19:03

19.06.2024 salıyı çarşambaya bağlayan gece enuygun.com üzerinden 5149091 rezervasyon numaralı metis bungalow adlı isletme için 3 gecelik rezervasyon yaptım. Sabah kalkıp hazırlıkları yapıp Bursa dan yola çıktık. Saat 10:30 da Enuygun müşteri hizmetleri arayıp o otelde yer olmadığını ve iptal edildiğini söyledi. Madem yer yok neden rezervasyon alıyorsunuz. Dalga geçer gibi bir de diyor ki bana temsilci; gece 01:30 civarı rezervasyon yapmışsınız o saatte rezervasyon olmaz demeye getiriyor... Guler misin ağlar mısın. Çocuklarım hazırlandığı ve yolda olduğumuz için mecburen başka otel ayarlamak zorunda kaldım ve tam 9 bin tl fazla para vermek zorunda kaldım. Hem metis bungalovu hem de enuygun.com isimli işletmeyi bayram sonrası turizm ve kültür Bakanlığına şikayet edeceğim

19 Haziran 2024 19:10 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

20 Haziran 2024 16:01
20 Haziran 2024 16:03

Bilgilendirme derken😀 neyse bu burada dursun. İnsanlara örnek olsun bari

20 Haziran 2024 16:05

Çocuklarım ile beni mağdur edip bir de açıklama mı yapıyorsunuz. Bari başka ailelerin huzurunu kaçırmayın

20 Haziran 2024 16:17

Birkaç kez sizi aradım ya da siz aradınız... Bir defa bile özür dilemediniz... Sizi tercih ettiğim dakikaya acıyorum

Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
22 Aralık 2023 23:45
"İletişime geçildi, iade gerçekleşti. Teşekkürler..."
Enuygun.com Para İadesi Yapmıyor
Arif sonuçtan memnun

28 Aralık 2024 17:00
"Teşekkürler, geç de olsa iadem sağlandı."
Rezervasyon İptalinde İletişim Sorunu
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
19 Şubat 13:46