Enuygun.com Paramı Geri Vermiyor!

1 Destek
Ali
Ali
11 Mart 2024 00:22

Danışman ve polis cenazem olmasına rağmen kabul etmedi e devleti gireyim dememe rağmen 2000 lira para verdim kimse kolay kazanmıyor bu parayı iade edin bari diyorum otogardan ayrı 800 liraya bilet aldım şimdi benim suçum ne size güvenmekmi?

11 Mart 2024 18:30 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

Merhaba Ali Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Değişiklik, iptal, iade ve ceza bedelleri havayolu tarafından belirleniyor ve anlık olarak değişiklik gösteriyor. Bir aracı kurum olarak, havayolunun belirlediği işlem bedelleriyle alakalı bir inisiyatifimiz maalesef bulunmuyor. Bu konuda belirleyici olmadığımız gibi, daha sonradan değişiklik de yapamıyoruz. Dilerseniz bu konudaki itirazınızı direkt olarak havayoluna iletebilirsiniz. Yaşadığınız durumun Enuygun kaynaklı olmadığını belirtir, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

Otobüs Bileti Hemen İptal Edilmek İstenirken Ücret İadesi Yapılmadı

Kübra

Enuygun üzerinden 31B00MEN8 PNR kodlu, 27 Ağustos 2025 saat 16:30 Yalova-Bursa seferi için İstanbul Konfor firmasından o...

1 Yorum

Tümünü Gör
Enuygun.com Benim Mağduriyetimi Giderin, Benim Paramı Yatırın!

Enuygun.com BenimMağduriyetimi Giderin, Benim Paramı Yatırın!

Huseyin
Enuygun.com Hüsranı!