Ali sonuçtan memnun

22 Ağustos 2024 02:21

Enterprise araç kiralamadan Egea otomatik araç kiralaması yaptım, ellerinde olmadığı için bana Toyota Corolla hibrit verdiler. Acelem olması ve ofisin kapanma saati yakın olması sebebiyle aracı alarak yola çıktım. Tabi aracın daha önceden videosunu çektim. Enterprise, araç tesliminde çekilmiş fotoğraflar olduğunu iddia ettiği fotoğraflar attı. Her araç tesliminde yapılır. Lakin araç tesliminde aldığım, videosunu çektiğim araç ile resimde gönderilen araç aynı değildi. En az 6-7 ay önce aracın kazasız çekilmiş haliydi. Araç kiralarken tahminime göre almış olduğum sigorta paketi ile aracın bazı işlemlerini yaptırmak için yapılmış bazı şeyler. Neyse, araç yola çıkmadan hemen arıza ikazı verdi. Aradım, söyledim, 'Bir şey olmaz abi' dediler. Ben düzenli araç kiralayan biriyim ve yolda bırakma ihtimali var. Yarın zaten ya değişin ya da araç falan istemiyorum, ücretimi iade edin diyeceğim. Araç her yeri dökülüyor, sözde yeni araç filomuz var diyen Enterprise bana 2020 model araç vermiş. Aracın her yerinde 'ulaş oto' yazıyor. Lastikler hep yarık. Zaten video ile bana araç tesliminde sözde çekilmiş fotoğraflara bakarsanız, birileri ya sigortayı ya da Enterprise şirketini yanıltıyor dersiniz. Hem müşteri olarak ben hem de anladığım kadarıyla bir firma ile ilgili usulsüzlük yapılmış. Kendi mağduriyetimi gidereceğim, gerisi firmalara kalmış.

enterprise-yaniltici-arac-teslimati-ve-guvenlik-sorunlari-1-47.pdf

01 Eylül 2024 05:01

Enterprise Yenibosna Airport AVM şubesinden araç kiralama yaptım. Onların bildiği lakin benim aldıktan 1 saat sonra fark ettiğim şeyler aracın ön camı taş çatlağı var, araç 100 km üstüne çıkınca savruluyor kaza yapma riski ve sebebi ise iki ön lastiğin ebatları farklı araç ağır kaza yapmış büyük ihtimalle üst konsol yok. Hemen arayıp durumu bildirip araç değişimi istedim. 30 Ağustos sebebiyle araç kalmamış. Kullanmaya korktuğum kaza riski olan araç veren Enterprise her hafta kalite düşüyor. Bilerek böyle bir araç verilmez insan öldürmeye teşebbüs gibi bir şey farklı boyutta lastik ve sonradan takılan boyutu garklı lastiğin tarihi de çok eski. Yedek lastik zaten yok belki onu taktırırım dedim oda yok. Bu araç nasıl para karşılığı birine verilir?

1725155953491.img-0772.jpg
22 Ağustos 2024 11:46

İlgilendikleri için teşekkür ederim

01 Eylül 2024 04:56

Tuğba sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2025 15:50
"Enterprise genel merkez Hülya Hanım'a çok teşekkür ederim. Kendisi sorunumuz ile ilgilendi ve Adapazarı şubesinin hatasını telafi ettiler."
Yanlış Araç Ve Eksik Hizmet: Enterprise Adapazarı Şubesi Hayal Kırıklığı

18 Ağustos 2024 18:49
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 16:40
Enterprise Eryaman'da Kiralık Araç Kabusu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 02:10

06 Ekim 2024 18:16