Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 16:40

Enterprise Eryaman şubesinden Hyundai i20 aracı kiraladım fakat şubeye gittiğimde o aracın olmadığını ve ekstra para verirsem Toyota Corolla hibrit araç vereceklerini söylediler. Az yakar düşüncesiyle kabul ettik. Araç kiralamanın son gününde aracın lastiği patladı ve bir de ne görelim, yamalı lastik takmışlar ve az daha canımdan oluyordum. Yolun ortasında giderken takla atabilirdi, bana hasar verebilirdi ancak çok şükür can sağlığım iyi. O an arkadaşımı otogara yetiştirme stresinden dolayı en yakın lastik yardımı çağırdım. Gelen adam da 'Abi sana yamalı lastik takmışlar, konuş şubeyle paranı al' dedi ve ben lastik taktırmaya 2500₺ verdim. Birebir aynı lastiği taktığımın altını çizerim. Şubeye gittiğimde 'Belki lastiğin yılı tutmaz' bahanesiyle sizden yeniden 4500₺ alabiliriz dedi. Şok oldum. Hem can tehlikesi yaşamışım hem zaman kaybı yaşamışım, üzerine 2500 ₺ ben veriyorum, üzerine depozitom yanıyor ve üzerine bir tekerlek parasından daha fazla olan tutarı ödüyorum. Ne olur. Canınızı seviyorsanız ve paranızın öyle ya da böyle alınmasını istemiyorsanız bu firmadan araç kiralamayın! Üstelik Eryaman şubesi açıp bizi tehdit edip fırçaladı biliyor musunuz?

profile profile

Kiralama Sonrası Beklenmedik HGS Kesintisi

20 Ocak 2025 17:34
Kiralama Sonrası Beklenmedik HGS Kesintisi

29 Aralık 2023 17:52

03 Kasım 2024 14:23
Nazenin sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Hizmet Ve Araç Değişim Problemi

Nazenin