Mert sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2024 19:08
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Enterprise”

Enterprise 2. El Mağduriyeti,
Enterprise'dan 2. El araç satın almak için xxx yerden (2.5 saat sürüyor), Vialand İstanbul'a kadar 2 Kasım Cumartesi günü gittik. Gelmeden önce Cumartesi günü söylediler. Bugün noterlerimiz kapalı, sadece aracı görebilirsiniz. Satışı pazartesi yaparız dediler, tamam dedik. Cumartesi aracı gördük. Daha sonrasında eve döndük.
Pazartesi günü gittik, aracı ekspertize soktuk, söyledikleri gibi çıktı ancak araç üzerinde rehin durumu varmış. Tabi ben ve eşim pazartesi işe gidemedik ve salı günü tekrar Marmaray ile 2.5 saat yol çekip İstanbul Vialand'a gelmemizi söylediler. Bu süreçte 6-7 defa taksi kullanmak zorunda kaldık. En az 300 TL'den hesaplasan 2100 TL ve fiyatta da 5 bin tl gibi komik bir rakam, pazarlık ile indiler ya da inmediler, zaten taksi ücretleriyle biz bu parayı da vermiş olduk. Bu süreçte hem biz çok yıprandık, hem paramız gitti, hem zamanımız gitti ve mağduriyetimizi giderecek ne bir araç verdiler 1 günlük ne fiyat açısından bir iyileştirme yaptılar ne de aracı biz teslim edelim dediler. Hiçbir şey yok yani anlayacağınız. Buradan yaşadığım tecrübeyi sizlere aktarmak istedim.

06 Kasım 2024 10:50

Enterprise'dan mehmet bey tarafıma ulaşıp yeni aldığım araç için mağduriyetimi giderecek bir çözüm yaklaşımında bulundu kendilerine ve Enterprise şirketine teşekkür ederim müşteri memnuniyetine önem verdikleri için.

06 Kasım 2024 10:52

Teşekkürler Enterprise

Enterprise 2. El Araç Mağduriyeti

12 Mart 2024 13:53
Enterprise 2. El Araç Mağduriyeti

Enterprise Vialand AVM'de Hayal Kırıklığı

Rıdvan
09 Kasım 2024 16:40
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım 2. El Araçta Batarya Hasarı Ve Yanma Riski Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

12 Temmuz 2025 10:59
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise 2. El Ankara

06 Mart 2024 16:02