Kalitesiz Ürün Ve İade Sorunu

Kübra
10 Ekim 2024 06:31

İstanbul Avenue Enplus'tan 06.10.2024 tarihinde bir dikey ütü aldım. Steamone marka ütü o kadar kalitesiz çıktı ki ütülemeyi bırakın, buhar bile vermiyor. Direkt alıp mağazaya götürdüm ve şikayetlerimden bahsettim, iade etmek istedim. Kutuyu açtığım için asla iade alamayacaklarını söylediler. Ben biraz haklarımdan bahsedince 'Müdürümüz yok, birkaç gün sonra gelin' diyerek beni gönderdiler. Daha iki gün bile olmadan aldığım bir ürünü, memnun kalmadığım için nasıl iade edemem? Uzun zamandır Enplus'tan alışveriş yapıyorum, ilk kez bir üründen memnun kalmadım ve iade etmek istedim ama karşılaştığım muameleden hiç memnun kalmadım.

10 Ekim 2024 09:09 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Kübra E.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 30326899 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

23 Ekim 2024 11:30

Sayın Kübra E.; 30326899 numaralı bildiriminizle ilgili kayıtlı numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Size ulaşabileceğimiz uygun zaman dilimini iletmeniz durumunda memnuniyetle iletişime geçmek isteriz. Dilerseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Keziban
08 Mart 2024 15:35
Didem sonuçtan memnun

Didem
15 Kasım 2023 20:29
"Tarafıma ulaşarak konuyla ilgili elinden geleni yapacaklarını söylediler ama bir markanın sadece satış sırasında değil satış sonrasında da müşterileri memnuniyeti odaklı politika izlemesini önemsiyorum. İnsanların ufak şeyler için bu kadar vakitlerini almaları, can sıkmaları hoş değil. Teşekkürler..."
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve İade Sürecinde Mağduriyet

24 Mart 2025 13:18
Melody sonuçtan çok memnun

Melody
02 Ocak 2025 21:37
"Şikayetimden 2 gün sonra müşteri hizmetleri arayarak iademin bankaya yapıldığını, bankanın parayı birkaç gün içerisinde hesabıma geçirebileceğini söyledi. İadem ertesi günü yapıldı. Teşekkür ederim 🙏🏻"