Metrogarden English Home Etiket Fiyatını Kabul Etmediler

23 Temmuz 2023 20:39

23.07.2023 tarihinde saat 19:00-19:30 civarında Metrogarden AVM'deki English Home mağazasında bir peştamal gördüm. Etiketinde 74.99 TL yazıyordu. Aldım kasaya gittim ve etiket fiyatının değiştirilmediği yanlış etiket olduğunu söylediler. Bende o fiyattan gördüm ve o fiyattan almak istediğimi söyledim kasada ki çalışan ş*** hanım işe yeni başladığını kuralları bilmediğini söyleyerek yanında ki çalışana yani n*** hanıma sordu n*** hanım bana dönüp evet çok haklısınız ama kasiyerin maaşından kesilecek dedi. Rızanız var mı dedi. Evet var dedim rızamı almasına rağmen bunu satamayız deyip müdürünü aradı Müdür ( h*** ) hanım bu durumu kabul etmemiş ve telefonu kapatmış bende h*** hanım ile görüşmek istediğimi söyledim önce işten çıktı mesaisi bitti dediler. Daha sonra ben ısrar etmeye devam edince h**** hanım mağazaya geldi ve bizim haklı olduğumuzu ama personellerinin yanında olduklarını ve satamayacaklarını söyledi. Bende Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. İsminiz nedir diye sorduğumda h*** ben 25 TL için mahkemeye gidecekseniz buyurun gidebilirsiniz biz satmıyoruz diye karşılık verdi. Orada ben etiket fiyatından almaya hakkım vardı ama bu bilgisizliklerinden ötürü ısrar etmedim ve Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. English Home çalışanlarınıza işe başlamadan önce hem üslup eğitimi hem de kuralları öğretmenizi rica ederim. Ayrıca ben bunu 25 TL için değil emsal olması için peşini bırakmayacağım böylelikle çalışanlarınıza da tecrübe olmuş olur.

24 Temmuz 2023 09:39 (Şikayetten 13 saat sonra)

Rengül sonuçtan hiç memnun değil

Etiket Fiyatı Uygulanmadı, Mağaza Personeli Ve Müdür İlgisiz Davrandı

Rengül
29 Ağustos 01:07
Etiket Fiyatı Uygulanmadı, Mağaza Personeli Ve Müdür İlgisiz Davrandı
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Zelal
22 Ağustos 2023 19:18
Sezin sonuçtan hiç memnun değil

Sezin
12 Ekim 2023 18:16
English Home Etiket Fiyat Tutarsızlığı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Etiket Fiyatı Ve Mağaza Müdürünün Uygunsuz Davranışı Nedeniyle Mağduriyet

Dilek
07 Temmuz 11:27