Müge sonuçtan hiç memnun değil

English Home'da İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

24 Aralık 2024 21:45

English Home, 365 AVM mağazası, Çankaya-Ankara'dan almış olduğum rmb 3001 multi blender set 1500w beyaz-b isimli, 10043167001 kodlu, vny2024000026221 fatura numaralı ürünün incelenmesi ardından para iadesi talebime tam 41 gündür (29 iş günü) herhangi bir şekilde yanıt alamamaktayım.

English Home müşteri hizmetleri ile (kayıtlarda mevcut) 7-8 kere görüşme sağlanmış olup tarafıma sadece 'ürün teknik serviste gözüküyor, bunun dışında herhangi bilgi veremiyorum, hızlandıralım diye not düştüm.' bilgisi verilmiştir. Aynı bilgi ve aynı cümleler 365 AVM English Home mağaza müdür yardımcıları tarafından da tekrar edilmiş olup, ürünün akıbeti hakkında şaşırmış olduklarını, kaybolmuş olabileceğini, araştırma yapacaklarını, müdürlüğe ve teknik servise mail attıklarını ancak dönüş alamadıklarını ifade ettiler.

Acil ihtiyacım olduğu için aldığım bu ürün 04/11/2024'de alınmış olup 06/11/2024 tarihinde belirttiğim mağazaya iade edilmiştir. İade edilme nedeni, su ile yapılan denememizde ürünün kapak kısmından gözle görülür şekilde akıtmasıdır. Videolar elimizde mevcuttur. İçine düşürüldüğüm iletişimsizlik ve bu mağduriyetimin giderilmesi için halen çabalarım devam etmektedir, ürün iadesi değil para iadesi talep etmekteyim.

Değişkenlik gösteren faizler ve ürün fiyatları göz önünde bulundurulursa 'sorumsuzluk' başlığı altında English Home tarafından maddi-manevi zarar görmüş durumdayım. Müşteri ile ilişkileri sadece satana kadar.

10 Ocak 2025 11:29 (Şikayetten 16 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

10 Ocak 2025 11:31

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

10 Ocak 2025 19:10

Bana ulaşmanızı beklemekteyim. Telefonumda Herhangi bir aramanızı ya da cevapsız çağrınızı görememekteyim.

10 Ocak 2025 19:28

Sevgili English Home Kurumu ve çalışanları, sizin gibi kurumsal bir firmanın, tarafınıza bire bir elden verdiğim kusurlu ürününüzü bulamaması ve paramın 2 ay boyunca sizde kalması, hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değildir. Tarafıma hiçbir şekilde ulaşmadınız. 24 Aralık'ta içerisine düşürüldüğüm mağduriyeti bu platformdan paylaştığım mesajıma 10 Ocak'ta aradık ulaşamadık gibi bir mesajla dönüşünüz çok şaşırtıcı. Bu sorumluluğu üstünüzden attığınızı ve görevinizi yaptığınızı mı söylemek istiyorsunuz? Lütfen tarafıma ulaşmanızı rica ediyorum.

Ebru sonuçtan memnun

05 Şubat 2025 16:25
"365 AVM English Home dan Çözüm sürecinde yardımcı olan öncelikle Mehmet beye ve Arzu hanıma yardımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer ürüne iade yapıp yerine yeni ürünü teslim aldım. Teşekkürler."
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

English Home Blender Seti Ve Müşteri Hizmetleri Krizi

27 Ocak 2025 13:46
English Home Blender Seti Ve Müşteri Hizmetleri Krizi

English Home Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2024 00:00
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 20:22
English Home Blender Seti Mağduriyeti
English Home Blender Seti Mağduriyeti
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Blender Setinde Yanık Kokusu Ve Garanti Sonrası Hasar Mağduriyeti

05 Ağustos 2025 22:13