Emre sonuçtan hiç memnun değil

English Home Sattığı Arızalı Ürünü Bir Şey Yok Diye Geri Yolluyor

English Home Sattığı Arızalı Ürünü Bir Şey Yok Diye Geri Yolluyor
03 Eylül 2024 21:16

21.08.2024 tarihinde Bursa Korupark English Home mağazasından CMK 6010 inox cay makinesi aldım. Ürün pek içime sinmemişti satış temsilcisi s*** k******* hanim efendinin ısrarı ile urunu aldım fakat eve gelir gelmez urunu denedim ürün su kaynatıyor fakat suyu sıcak tutmuyor. Ben Bilecik Bozüyük te ikamet ediyorum. Bozüyük Sarar mağazasında ki English Home mağazasına 23.08.2024 tarihinde servise yollaması için bıraktım fakat ürün 3 gün boyunca mağazan teslim alınmadı orada bir mağduriyet yaşadım ardından Sakarya Akyazı da ki emh ssh birimine giden ürünüm 03.09.2024 tarihinde geldi fakat ürün yine aynı sorunu vermeye devam ediyor. Ürünle hiç ilgilenilmemiş. Arıza çözülmeden ürünüm geri yollanmış. Üründe yapılan incelemelere ve denemelerde herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır diye açıklama yapılmış servis formunda. Urunu tekrar Bilecik Bozüyük Sarar mağazasında getirdim. Buradaki çalışan personelle urunu inceleme yaptık o bayan da ürünün iyisi sabit tutmadığına şahit oldu. English Home sattığı ürünün arkasında durmuyor. Form da yazan 0850 290 39 04 numara sürekli meşgul çalıyor. Urunu satın aldığım Bursa Korupark AVM mağazasının telefonu da sürekli hat meşgul diyor ulaşacak kimseyi bulamadım. Hem ayıplı ürün satıyorlar hem de müşteriyi mağdur ediyorlar.

03 Eylül 2024 21:01

Satan mağaza ya Yazıklar olsun. Bursa Korupark English Home

19 Eylül 2024 11:57

Ürünün teknik servis kaydı kapatılamadığı için ben ürünümü servise veremedim. Bilecik Bozüyük mağazası urunu bekletiyor kayıt giremiyor. Kesinlikle buradan alışveriş yapmayın

08 Ekim 2024 14:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

08 Ekim 2024 14:16

Faruk sonuçtan memnun