Enerya'nın Fatura Ödeme Sorunu Ve Ekstra Ücretler

16 Aralık 2024 13:09

Aydın / Kuşadası ilçesinde yaşıyorum. Evimde doğalgaz aboneliği olarak mecburen Enerya firmasından doğalgaz alıyorum. Aralık ayında gelen faturamı ödemek istediğimde Enerya'nın sitesi üzerinden faturamı ödeyebilecek herhangi bir açıklama bulunmamakta. Enerya şubesine gittim, oradan da ödenmiyor. Her banka ile çalışmıyorum. Bir tek Garanti Bonus kartım var, bankacılıktan da ödenmiyor, anlaşmaları yokmuş. Şube de benimfaturam.com.tr isimli site üzerinden fatura ödemelerinin gerçekleştirildiği söylendi. Siteye girip ödeme yapmak istediğimde 1,660 TL'lik faturamın üzerine ek olarak 1,776 TL ödeme çıkıyor. 10 TL, 20 TL olsa peşine düşmeyeceğim, 113 TL fazladan ödeme yapmak saçmalık. Her ay bu şekilde ödersem yılda 1,356 TL fazladan ödeme yapmış olacağız. Yani ben ödeme yapmak istediğimde her türlü fatura bedeline ek olarak işlem ücreti ödemeye mahkum ediliyorum. Bana doğalgaz temin eden firmanın faturasını işlem ücreti olmaksızın ödeyebilmem için bir sistem kurması gerekiyor. Bu tutumun düzeltilerek ve Enerya'ya gerekli bildirimlerin yapılarak işlem ücreti alınmadan gerekli altyapının Enerya altyapısında kurulması gerekmektedir. Fatura ödeme konusunda sınıfta kalıyorlar. Durumun gözden geçirilip düzeltilmesini bekliyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Enerya'nın İşlem Ücreti Zorunluluğu Müşterileri Zorluyor

07 Kasım 2024 20:06
Cabir sonuçtan hiç memnun değil

Online Ödeme Komisyonu Haksızlığı

14 Nisan 2025 09:22

Garanti Bonus Kart İle Doğalgaz Faturası Ödeme Sorunu

15 Ocak 2025 15:25

Yanlış Yatırılan Güvence Bedeli Ve Mağduriyet

02 Ocak 2025 20:43
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Gazdaş Trakya Bölgesi Aboneliğinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Ödeme Sorunu

30 Aralık 2024 15:10