Sureyya sonuçtan hiç memnun değil

Empera Halı Bambu Silinme Sonrası Deformasyon Oluştu

10 Haziran 2023 14:36

Empera bambu halı aldım bir yerini silmek zorunda kaldım fakat sildiğim bölge tamamen doku değiştirdi garip bir yapısı oldu. Aldığım firma fabrikaya gönderdi kullanım hatası dediler. Yumuşak bir bezle ve sabunla temizledim daha ne kadar nazik olabilirdim bilmiyorum. Asla silme yapmıyorsunuz. 4.000 TL verip böyle ortada kaldım. Salon halimdi

12 Haziran 2023 21:03

4000 TL'ye aldığım salon halisin bir kısmını sildim üzerine bir şey dökülmüştü çay, kahve, salça meyve suyu değildi o bölgede halinin dokusunda değişiklik oldu. Kadifemsi yüzeyi keçe gibi oldu. Yıllardır halı silerim ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Aldığım firmaya gittim fabrikaya gitti incelendi kullanıcı hatası dendi. Sabunlu suyla ve yumuşak bir bezle sildim oysaki. Üstüne üstlük halim fabrikadan kirlenmiş geldi arkasında bir lekeyle. Bu nasıl bir iş anlamadım. Sattıkları malın arkasında durmuyorlar. Kesinlikle bu marka almam.

Ek
Ek
12 Haziran 2023 17:12 (Şikayetten 2 gün sonra)
12 Haziran 2023 21:09

Halim aldığım firma tarafından bana geri iade edildi kullanıcı hatası olduğu söylenmiş. Yıllardır halı silerim böyle bir şey başıma gelmedi. Aldığım halinin iadesini istiyorum ya da başka bir halıyla değişimi. Silinmeyen bir hali olamaz. Eğer silinmiyor duysa satıcının bunu bana söylemesi gerekirdi. Ben de ona göre alıp almamaya karar verirdim. Ayrıca halim fabrikadan kirli geldi. Nasıl bir inceleme yapıldı merak ediyorum. Rapor neden bize gösterilmedi. Yapılan hatayı da bilmek isterdim.

30 Kasım 2023 11:21

Betül
Betül
Şikayeti Çözüldü

Merhaba size ne çözüm sundular dönüş yapıldı mı acaba?

Sureyya

Evet yapıldı halı elimde patladı diyeceğim artık hiçbir çözüm yok

Ali sonuçtan memnun değil

15 Ekim 2023 09:52

Yaren
31 Ekim 2023 22:45
Empera Markası Halı Rengi Attı
Sena sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 13:54