Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Eminevim Zamanında Ödeme Yapmıyor

01 Ağustos 2024 00:24
Abdurrahman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Emin evimden ev almak için 3 milyon tl’lik finansmana dahil. Finansmana dahil olurken katılım payı ödememin 30.000 TL’lik kısmını kredi kartımla ödemiştim. 14 gün içerisinde cayma hakkımı kullanabileceğim söylenmişti. Ben de farklı sebeplerden ötürü 14 gün içerisinde cayma hakkımı kullanmak için dilekçe verdim. Paramın en geç 14 gün içerisinde kredi kartı hesabıma yansıyacağı söylendi. 14 günün sonunda Eminevim temsilcisiyle iletişime geçerek paramın kartıma iade edilmediğini 14 gün yasal sürenin dolduğu söylememe rağmen herhangi bir ödeme alamadım. Sisteme dahil olduğunda 3 milyon tl’nin günü gününe bir gün bile şaşmadan tarafımıza verileceği ile ilgili çeşitli reklamlar yapılmıştı 30.000 TL bile 14 gün içerisinde yasal süre zorunluluğu olmasına rağmen tarafıma iletilmezken 3 milyon tl’nin gününde verilebileceğini inanmak gülünç.

profile profile profile
06 Ağustos 2024 09:44 (Şikayetten 5 gün sonra)
14 Ocak 15:29

Teşekkürler

İlyas

Abdurrahman bey paranızı alabildinizmi 14 gün içinde yoksa sizi de uğraştırdularmı

Abdurrahman

Banka kaynaklı olduğunu söyleyerek birkaç gün gecikmeli aldım.

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Yanlış Bilgilendirme Ve Mağduriyet: Eminevim Çekilişli Konut Finansmanında Güven Sorunu

Oğuzhan
23 Eylül 15:05
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-8.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-7.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-6.jpg
yanlis-bilgilendirme-ve-magduriyet-eminevim-cekilisli-konut-finansmaninda-guven-sorunu-5.jpg
Fethi sonuçtan çok memnun

Eminevim Hizmet İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar