Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 07:58

Hyundai olarak hiçbir şekilde müşterisiyle ilgilenmiyor, Elmas Bayii'ne arabamı tamir ettirdim. Arabamı mahvettiler. Hyundai'ye şikayet ve talepte bulunmama rağmen, ne bir ilgi ne bir çözüm sunuldu; arayıp ilgilenmediler bile. Servisinizden siz sorumlusunuz. Aracım daha 19 bin kilometredeyken, taktıkları bagaj kapağı hatalı boyandı, boyadıkları tampon boyası döküldü, yaptıkları arka stop lambası su alıyor. Bagaj açılınca 'küt' diye ses geliyor. Kayıtları tutmuyorlar. Tekrar tampon boyadılar, leke leke oldu. Bagajı yaptık dediler, yine ses geliyor. Kayıtları tutmuyorlar. Kısacası, Hyundai yetkili servisine götürdüğüm arabam mahvoldu. İlk boyadıkları bagaj kapağı renk tutmadı, bir daha boyadılar. Maddi ve manevi zararım var ve Hyundai Genel Merkezi hiç umursamıyor, geri dönüş bile yapmadılar. Kimse aramadı, ilgilenmedi.

Selçuk
Selçuk
13 Temmuz 2024 14:30

Genel merkezden aradılar arabanızı servise getirin dediler elmas servise götürdüm bayramdan önce çok yoğun olduklarını beni arayıp randevu vereceklerini söylediler üstünden neredeyse bir ay geçti ne arayan var ne soran vallahi süpersiniz demek ki o ilgi alaka müşteri memnuniyeti arabayı satana kadarmış sonrası felaket ayıp ayıp Hyundai genel merkezinede ayıp müşteriyi bırakmışlar servislerin eline

24 Ağustos 2023 18:02

Elmas Otomotiv Hyundai Assan Kağıthane Sağlam Arabayı Bozdular