Elele Baby Park Yatak Yırtıldı

Elele Baby Park Yatak Yırtıldı
Sevgül'ün Teşekkür Mesajı
Sorun çözüldü. İvedilikle aksiyon aldılar. Hemen iletişime geçip yardımcı oldular. Müşteri temsilcisinin iletişiminden çok memnun kaldım. Teşekkür ederim

Elele Madre anne yanı park yatağımız yırtıldı demir konulan sabitleme yerinden. Bu kadar kalitesiz bir ürüne bebeklerimizi koyuyoruz böyle olmamalıydı güvenerek almıştım lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... Aksi takdirde uzun süre kullanamayacağım.

25 Ekim 2023 14:06 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Değerli müşterimiz ile WhatsApp destek hattımız üzerinden iletişime geçildi. Müşterimizden şikayeti ile ilgili gerekli video, görsel ve fatura bilgileri talep edildi. Elele Baby için en önemli husus müşteri memnuniyetidir. Bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca müşterimizin sağ duyulu ve yapıcı yaklaşımı için teşekkür ederiz Sağlıklı ve güzel günler dileriz. 7/24 Açık Mağaza 🛒 Elele Baby Ailesi 💚

Sevgül
30 Ekim 2023 13:39

Bebek Yatağında Şaşırtıcı Eğrilik Sorunu

Elele Madre anne yanı park yatak aldım. Kızım daha yeni 3 aylık oldu ve yatakta bir eğrilik fark ettik. Sabitleyen demir...

Tümünü Gör
Elele Scooter Traktör Sesi Gibi Tak Tak Çıkıyor