Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Haksız Servis Ve Kargo Ücret Talebi

02 Ağustos 2024 18:38

İPhone 7 ve iPhone 5 telefonlarımı iCloud hesabını alamadığım için kullanamıyordum. Google'a Apple yetkili servis yazdığımda en başta çıkan 08502411167 numaralı telefonu aradım ve sorunu anlattım. Telefonları kutuya koyup anlaşmalı kargo firmasıyla ücretsiz gönderebileceğimi belirttiler. 2 gün sonra bir yetkili beni arayıp telefonun iCloud hesap sınırlaması için 9000 kusur tl para istedi. Ben bu ücreti kabul etmeyip telefonlarımı bana geri iade etmelerini talep ettim. Bunun üzerine telefondaki kişi firmanın özel servis (Elektrofoni) olduğunu belirterek 750 TL servis ücreti ve müşteri ödemeli kargo ücretinin tarafıma yansıtılacağını söyledi. Bu ücretten başlangıçta bahsedilmediğini söylediğimde bu bizim sorunumuz değil, sitede detaylar yazıyor tıklayıp okusaydınız dediler. Böyle bir çalışma sistemi olamaz. Kaldı ki görselde paylaştığım sitede böyle bir açıklama da yok. Hakkımı yasal yollardan sonuna kadar takip edeceğim.

Pervin
Pervin

Aynı sorunu bende yaşadım resmen insanları oynuyorlar ve bu nasıl olur diye sorduğunuzda asla fark etmiyorsunuz çünkü asla düşürdükleri tezgahı anlamıyorsunuz telefonumu geri gönderin demediğiniz sorgulamadığınız sürece ve öyle bir üslup var ki üste sizi suçluyorlar

Duran

Benim de yarın kargoya verecekler bakalım inşallah parçasına dokunmamıştır ve garantiden düşmemiştir bende savcılığa gldecem

Duran

Bir şey oldu mu peki ne yaptınız

Ramazan
Ramazan

Ürünlerimin gelmesini bekliyorum. Kargo faturası (750 TL) ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Saliha sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 17:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:07
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:13