Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 16:29

Electrolux ew8h3966ıb perfectcare 800 9 kg ısı pompalı kurutma makinesi ürünüm için kurutma performansındaki düşüş nedeniyle 05.02.2024 pazartesi günü Electrolux müşteri hizmetleri'ne ait 0850 250 35 89 numaralı çağrı merkezi üzerinden bakım ve temizlik işlemlerinin gerçekleştirilmesi için bir talep oluşturdum. Cihazı teslim almaya gelen 'Electrolux Beşiktaş yetkili servisi - sercan teknik' çalışanı e. Y. Bey tarafından 'ön gövde sağ ve sol yanında göçük mevcut, bu şekilde teslim alındı' notu ve bilgilendirmesi ile cihaz teslim alındı.

Hem servis çalışanı e. Y. Bey'e hem de müşteri hizmetleri'ne telefon ve e-posta ile belirttiğimiz üzere, bahsi geçen ve göçük olduğu belirtilen kısımlar cihazın teslim alındığı 26.03.2022 tarihinde de aynı şekilde bulunmaktaydı ve bu detayın simetrik olması nedeniyle cihazın tasarımsal bir özellik olduğu tarafımızca düşünülmekteydi. Cihazın ilk montajı sonrası verilen teslim formunda da yine aynı Electrolux Beşiktaş yetkili servisi - sercan teknik çalışanı m. B. Bey'in '... Hasarsız ve ayıpsız teslim edildi...' ifadesi ile imzası bulunmaktadır.

Cihazın servisin atölyesinde ücretli bakım ve temizlik işlemlerinin gerçekleştiği bu süreçte herhangi bir işlem yapılmamış, ürünüme ait hasar ve ayıbın giderilmemesi bir yana, bakım ve temizlik işlemleri tamamlanarak tarafıma 15.02.2024 tarihinde teslim edilen cihazımızın kapak camı ve panel kısımlarında yoğun şekilde çizikler oluşmuş haliyle teslim edilmiştir.

Nihai durumda, talebimin ilk satın almasında hasarlı/ayıplı olarak teslim edildiği apaçık ortada olan ve bakım sonrası kapak camı ve panel kısımları çizilmiş haliyle teslim edilen cihazımın devam eden garanti sürecinde yenisi ile değiştirilmesi gerektiği halde, müşteri hizmetleri ([email protected]) 21.02.2024 tarihli e-posta ile sadece cam kapağının garanti kapsamında değişmesine onay verildiğini ve cihazın hasarlı/ayıplı olarak teslim edilmesine karşın imzalı servis formunun bulunduğunu belirtmiştir.

'Electrolux ew8h3966ıb perfectcare 800 9 kg ısı pompalı kurutma makinesi' ürünüm, hem ürünün ilk tesliminde hasarlı ve ayıplı olarak teslim edilmiş hem de Electrolux day. Tük. Mam. San. Ve tic. A. Ş.'nin yetkili servisi - sercan teknik çalışanı tarafından verilen yanıltıcı ürün teslim formu ile bu ayıp hile ile gizlenmiştir. Ürünümün ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini talep ediyorum. Gerçekleştirilecek tüm servis işlemlerinin de 'sercan teknik'ten farklı bir yetkili servis üzerinden yürütülmesini istiyorum.

21 Şubat 2024 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Ahmet
Ahmet
15 Mart 2024 14:49
Electrolux & Sercan Teknik'in (Beşiktaş) Ayıplı Ürün Teslimi!

15 Mart 2024 tarihinde Electrolux markası yine daha önce ayıplı ve hasarlı ürün teslimi yapan Beşiktaş Yetkili Servisi Sercan Teknik'i, bu servisten hiçbir şekilde hizmet almak istemediğimi defalarca belirtmeme rağmen sadece kapak değişimi için yönlendirmiştir. Gelen servis yetkilisi "kapak değişimi" kapsamında sadece "ön mika cam" değişimi gerçekleştirmiş olup kapak camı halen çizikleriyle durmaktadır. Cihaz değişim talebimizi sonuçsuz bıraktıkları gibi kapak değişimini dahi doğru bir şekilde sonuçlandıramamışlardır. Sağladıkları müşteri memnuniyeti ortadadır. Bundan sonra evime müşteri hizmetleri ve servis hizmet kalitesi nedeniyle kesinlikle hiçbir Electrolux ürününü sokmayacağım. "Electrolux EW8H3966IB perfectcare 800 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi" ürünümün ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini marka yetkilisi ve temsilcisi olan Electrolux Müşteri Hizmetleri'nden talep ediyorum!

Adem sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 11:36

Electrolux Kurutma Makinem 1 Dakika Çalışıp Duruyor

05 Ocak 2024 12:03
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Yeni Aldığım Davlumbaz Arızalı Çıktı Montaj Yapılmıyor

07 Ağustos 2025 13:55