Nejla sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 03:43
Nejla'nın Teşekkür Mesajı
“Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum servisten yeni sepet verildi 🙏🤗”

Uzun araştırmalarım sonucu Electrolux E6AF-6ST model Air fryer aldım. Hala garanti kapsamında bulunan Airfryer'ın maalesef sepet tutma kolu kırıldı. İçerisinde bulunan patates ve kızgın yağı etrafa saçıldı ve maalesef benimde birçok yerime sıçradı Allah'tan küçük çocuğum var biraz uzaktaydı Çok şükür ki ona bir şey olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımızda da sorunun ne olduğunu ve resimleri ile beraber garanti belgesinin tarafımıza mail atın dediler. Yaklaşık 2 haftadır maalesef her aradığımda yetkili birime ulaşamıyorum. Size dönüş yapılacak deniyor ve sorunum bir türlü çözülmüyor. İki çocuğumun da beslenmesini çok sık kullandığım Airfryer'ı maalesef o yüzden kullanamıyorum ve çok zor durumda kaldım. Kötü kalitede ve ince yapılı olan bir plastik sapın (metal görünümü aldatmasın) kısa sürede kırılması kullanıcı hatası değil tasarım hatasıdır. Ucuz Çin malı bir ürün olsa dert etmeyeceğim. Ama markaya güvenip, yüksek fiyata alıp, sürekli kullanılması gereken bir aksamın kötü plastikten yapılmasından dolayı kırılması @Electrolux markasına asla yakışmıyor.

03 Ekim 2023 09:50 (Şikayetten 6 saat sonra)
03 Ekim 2023 14:25
Electrolux Airfryer'ın Sepet Kolu

Benden istemiş olduğunuz cihaz seri numarası. İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur

03 Ekim 2023 16:21

Müşteri hizmetleri beni arayıp sepeti yenisi ile değiştireceklerini iletti ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum 🙏

20 Ekim 2023 23:16

Maalesef göndereceğiz dedikleri sepetin yenisini göndermediler ve gecikme olacaksa da haber verilmesi gerekirken haber vermediler mağdur durumda bekliyorum hala bundan sonra bu markayı bir daha almam kesinlikle!

26 Ekim 2023 06:37

Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Airfrey Tutma Kolu

02 Eylül 2024 18:25
Electrolux Airfrey Tutma Kolu

Gürsoy
28 Eylül 2023 22:01
Ömer sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 17:53
"Marka konuyla ilgili yardımcı oldu teşekkürler."
Ayşe sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 18:52
"Hızlı ve çözüm odaklı desteğiniz için teşekkür ederim."
Electrolux Airfryer Sepet Kolu Kırılması
Electrolux Airfryer Sepet Kolu Kırılması