Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ekol Giyim Ekol Mağazasında Saygısız Ve Kaba Personel

10 Ekim 2023 14:59

Bugün öğle saatlerinde Ankara Kızılay İzmir caddesinde bulunan Ekol büyük beden mağazasına annem ile alışverişimizde yaşadığımız çirkin bir olayı siz değerli Şikayetvar ekibi ve üyeleri ile paylaşmak istiyorum. Annem için palto almaya niyetliydik ancak palto reyonu alt katta olduğu için annem inemedi. Ben F**** adlı çalışan ile alt kata indim ve 2 ürün beğendim. Ürünleri anneme gösterdik. Annem ürünün bir beden küçüğünü ve siyah rengini istemesine rağmen, F**** hanım taba rengini getirdi. Biz siyah renk ve bir beden küçük istediğimizi hatırlattık. Bu kez de siyah ama aynı beden getirdi. Üstelik yanlış getirdiğini fark edince "Alt kata beraber inseydik bunlar olmazdı! " diyerek müşterisi olan bizi azarladı. Biz de kibarca teşekkür ettik "kusura bakmayın sizi yorduk" dedik ve mağazadan çıkıyorduk ki; F**** hanım son derece kaba ve saygısız bir tavırla "Evet! Bayağı bir yordunuz! " şeklinde cevap verdi. Ekol mağazasının çok eski müşterisiyiz. Ekol mağazası kurumsal kimliğine yakıştıramadığım bu çalışan hakkında bir aksiyon almadıkça, asla Ekol'den alışveriş yapmayacağız.

profile profile

27 Nisan 2024 16:09

25 Şubat 2024 10:44

27 Ekim 2023 11:50
Seval sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 22:54
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Ekol Mağazası Pantolon Değişiminde İlgisizlik Ve Müşteri Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 13:22