EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da EGO Kartlarına Güncelleme Bitene Kadar Ulaşım Ücretsiz Olsun

25 Haziran 2024 14:37

EGO kartına hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum. N kolay uygulamasına geçilecek diye mesaj attınız uygulama Google Play'den inmiyor bile. EGO cepte uygulamasından yükleme yapılamıyor hiçbir şekilde. 153u aradım ankaraulasim.com dan yükleme yapmayı deneyin diyor evet deniyoruz yüklenemiyor. Tekrar arıyorum bir ose yarıyormuş gibi şikayet oluşturalım diyorlar. Oluşan şikayetime baktım yanlış aktarmış sıkıntıyı. Sanırsınız sorundan hiç haberleri yok konudan bağımsızlar. Marifetmiş gibi dolum noktalarından doldurabilirsiniz diyorlar. Dolum noktalarının önünde kuyruklar s çiziyor sistem sıklıkla arıza veriyor insanlar parasıyla rezil. 153u arıyoruz tekrar durumu aktarıyoruz isterseniz kredi kartınızla otobüslerde ödeme yapabilirdiniz diyorlar. Su hal Afrika kabilelerinde dahi yok. Yıl olmuş 2024 Türkiye'nin başkentinde su sıcakta yaşadığımız inanılır gibi değil. Dünden beri yükleme yapamıyorum. Sorumlularını derhal çözüme davet edemiyorum. Sistem güncellemesi martavallarıyla bizi mağdur edeceğinize güncellediğinizi iddia ettiğiniz sistem tamamlanana kadar ulaşım ücretsiz olsun. Yazık günah.

04 Temmuz 2024 13:44

EGO Genel Müdürlüğü biniş Kartlarına yükleme yapmayı ücretli yapmakta ısrarlı. Su bedava olmalı diyerek halktan oy alıp sonra da kendi kartıma kendim yükleme yaptığım halde benden komisyon alıyor. Su zamlarına hiç girmiyorum bile. Halkçı başkanımız sırada ne var aklınızda aldığımız her soluk için de komisyon alacak mısınız? Ankaralıların en büyük hayal kırıklığı bu seçim oldu sanırım

28 Haziran 2024 18:25

28.06.2024saat 18:16 Şu anda Ankara 443 hattı ile seyir halindeyiz. Bu otobüsü 1 saatten fazladır bekliyoruz neden? Bundan önceki otobüs neredeyse boş olduğu halde lütfedip durmayıp gittiği için. Duraklarda Yığılan yolcular nedeniyle otobüste hava boşluklarına da yolcu almak için duruyoruz. Cihaz bozuk kaç yolcudan çift bastı sayısını bilmiyorum ve buna ben de dahil. Şoför arkadan binen kartı göndersin diye bilmem kaçıncı kere bağırıyor. Kaç kişiden çift aldınız hala mi kart soruyorsunuz sorusuna banane beni ilgilendirmez cevabi alıyoruz. Sizden önceki otobüs neden durmadı diyene hizmet iyi olmasa yüzde 60 oy almazdı diyor. Durmayan otobüs duran ama başka durakta duran otobüs bozuk kart okuyucu kaba Şoför. Ne diyeyim Allah bir dönem daha ankaralının yardımcısı olsun.

15 Temmuz 2024 15:38

EGO kart okuyucuları hala çift alıyor. Kimsenin ilgilendiği yok. İade yapmak bu kadar zor olmamalı.

15 Temmuz 2024 15:38

EGO kart okuyucu

16 Mayıs 2024 11:43
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ego Ankara Kartıma Yapılan Abonman Yüklemesi 4 Aydır Karta Yansımadı Para İadesi Yapılmadı

23 Haziran 2025 01:17

18 Temmuz 2023 08:47