Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Egeas Sigorta Sigorta Şirketlerinin Tüketici Mağduriyeti Ve İlgisizliği

Hüsamettin
28 Eylül 2024 16:51

Ticari taksi plakalı otomobilimi başka bir otomobil ile değiştirirken, yıllar boyunca 7. Basamak ve %45 indirimim olan sigorta haklarım, Egeas Sigorta ve Corpus Sigorta işbirliğinde yok edilip trafik sigortamın 3-4 kat artmasına sebep oldu. Son tüketicilere düşmanca tavır alan bu vasat şirketlerin bizlere yaşattığı büyük mağduriyetin ve pişmanlığın hiçbir tüketicinin yaşamamasını istediğim için paylaşma gereği duyuyorum. Özellikle Corpus Sigorta, telefonlara dahi bakmayı tenezzül etmeyen otomatik asistan sistemi ile sizleri görüşmelere almayarak dışlayan bir düzende ilerliyor. Mağduriyetleri kendileri ve acenteleri yaparak, değişik ve mesnetsiz işlemlerle akıl aldatmacası kurarak kelime ve cümle oyunları ile tüketicilerin sistemin bilgi eksikliğinden faydalanarak mağdur edildiğini bildikleri halde umursamamayı huy edinmiş şirketlerdir.

Gökhan sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2025 15:53
"Önceki arayan müşteri temsilciniz inanın üslubu çok yanlıştı ama beni arayan son müşteri temsilciniz ş**** hanım kendisine buradan çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu ve sorunumu çözdü hep daha bilgili ve deneyimli ş**** hanımlarla çalışırsınız inşallah"
Verilen Hediye Çekini Kullanamıyorum, Hak Kayıbı Yaşıyorum
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hasarsızlık İndirimi Yanıltması

01 Kasım 2024 21:18
Hasarsızlık İndirimi Yanıltması
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 18:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 01:36