Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ece Medikal Paketli Sıfır Ürünler Ve İade Sorunu

14 Ağustos 2024 14:55

5 Ağustos tarihinde yoğun bakımda yatmakta olan annemiz için hastaneden istenen ürünleri almak üzere Zeytinburnu SGK ya gittik ev ve hastane tipi oksijen tüp ve makinelerimizi teslim aldık.
Sol taraftaki Ece Medikal'e güç kaynağı almak için gittiğimizde bizi SGK nın vereceği ürünü almamamız, kendilerinden 45 bin küsur tutarında sıfır oksijen makinesi almamızın daha iyi olacağına dair dakikalarca ikna etmeye çalıştılar! Tuhaf bir durumdu açıkçası.
Çaresizlik ve kararsızlık içerisinde SGK'ya durumu söyledik, tepki gösterdiler.
Dolayısıyla o dükkandan sadece Güç Kaynağı alıp, sağ taraftaki Ece Medikal'den de diğer ürünleri aldık toplamda KDV dahil 14.300 TL masraf çıkarıldı makine temizlik dahil. Ne gerekli deniliyorsa aldık hatta bazılarını da hastane sonrası alırız düşüncesiyle o an almaktan vazgeçtik.
Ürünler paketli bir şekilde bekliyordu ama ne yazık ki olmadı.
12 Ağustos 2024 tarihinde annemiz hastanede vefat etti. Ürünleri maalesef kullanamadı.
Kendilerini iade için aradığımızda elimizdeki kutulu paketli hatta teslim ettikleri poşetle aynı şekilde hazır duran ürünleri iade almayacaklarını söylediler.
İlk kez böyle bir saçmalık yaşıyoruz üstelik böyle acı bir zamanda.
Bu olayı hem duyurmak hem de çözüm konusunda belki yetkili birilerine ulaşır düşüncesiyle yazıyorum ama görüyorum ki çok fazla mağdur var. Ayıp size Ece Medikal çok ayıp.

22 Temmuz 2024 18:08

Hayati Önemdeki Oksijen Cihazında Yaşanan Sorumsuzluk Zinciri

26 Temmuz 2025 15:07
Hayati Önemdeki Oksijen Cihazında Yaşanan Sorumsuzluk Zinciri
hayati-onemdeki-oksijen-cihazinda-yasanan-sorumsuzluk-zinciri-2.jpg

Ece Medikal Aldığımız Ürünü İade Edemiyoruz

19 Temmuz 2023 13:03
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Solunum Cihazı İade Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Ödeme Sorunları

12 Haziran 2025 09:45
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Ece Medikal Düzen Çok Kötü!

03 Temmuz 2023 12:02