Berna sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Migros AVM Ebebek Mağazasında Yaşanan Sorun

Berna
19 Eylül 2024 22:32

Beylikdüzü Migros AVM'deki ebebek mağazasında çok rahatsız edici bir deneyim yaşadık. Arkadaşımla 19.09.2024 tarihinde alışveriş yapmak için ebebek mağazasına girdik. Yaklaşık 1 saat gezdik ve ürünlere baktık. Bu esnada elimizdeki bir ürün hakkında görevli birinden destek almak istedik fakat kimse yardımcı olmadı. Mağazadaki iki kadın çalışan hiçbir yoğunluk olmamasına rağmen bize destek olmak için gelmedi ve aksine depo gibi görünen arkadaki bir alanda muhabbet ediyorlardı. Bunun üzerine soru sormaktan vazgeçerek almak istediğimiz ürünlerle birlikte kasaya ilerledik. Kasaya geldiğimizde erkek bir çalışan önümüzdeki müşterinin işlemlerini tamamlamaya çalışıyordu. Biz sırada beklerken daha önce muhabbet ettiğini gördüğümüz M**** isimli ebebek çalışanı kasaların olduğu kısıma gelerek bizlere hiçbir açıklama yapmadan mağazaya bir anonsta bulundu. Bu anonsta sistemsel bir sebeple kasalarda işlem yapılamayacağını bildirdi. Bunun üzerine 1 saatten fazla süredir mağazada bulunmuş ve vakit harcamış müşteriler olarak bir açıklama talebinde bulunduk ve arızanın kaynağını sorduk. M**** isimli çalışan bize "Bana vahiy gelmedi herhalde" diyerek dalga geçercesine sırıttı ve sorularımıza cevap vermedi. Üstüne üstlük "Ben uydurmuyorum" gibi anlamlandıramadığımız ifadelerde bulundu. Biz sorunun sadece bulunduğumuz mağazaya mı özel yoksa genel bir problem mi olduğunu anlamaya çalışıyorduk. Ürünlerimizi bıraktık ve mağazadan uzaklaşırken kendilerine daha kibar ve müşteri odaklı olmalarını rica ettik. M**** isimli çalışan arkamızdan anlamlandıramadığımız cümleler kurarak sesini yükseltti. Uzun süre unutamayacağımız ve markaya hiç yakışmayan bir deneyim yaşamamıza sebep olan ve sadece bizi değil mağazada küçük bebekleriyle gelmiş olan diğer müşterileri de hiçbir açıklama yapmadan ve dalga geçer tavırlarla mağdur eden çalışan hakkında gereğinin yapılmasını rica ederiz.

Sadiye
02 Kasım 2024 10:18
Yanlış Etiket Fiyatı Yüzünden Mağduriyet Yaşadım

Cansu
13 Eylül 2025 20:37
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
09 Eylül 2025 23:31
barkodsuz-urun-nedeniyle-yasanan-satin-alma-sorunu-ve-personel-ilgisizligi-1.jpg
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Selen
08 Haziran 2024 10:15