Erbil sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 13:41

Merhaba arkadaşlar, ben eBay e-ticaret yapmaktayım fakat paramı çekmem için bana 3885 dolarlık bir ürün siparişi verdiler. Sattığım ürünlerin parasını da hesabıma yatırmadılar. Paranı almak için siparişinizi göndermeniz gerekiyor diyor. Yardım edebilir misiniz?

profile profile profile
25 Haziran 2023 14:32

Ebay e-ticaret yapmaya başladım 25 görev tamamladım ilk başladığımda küçük siparişler alıyordum sonradan yükselttiler yüksek miktarda siparişler gelmeye başladı kargo süreleri normalde 3 ile 7 gün içinde teslim ediliyordu sonradan 9 ile 10 güne çıkmaya başladı En son bana 3525 dolarlık bir sipariş geldi Hesabımda 8142.52 dolar bulunmakta paramı sevkiyatlarda geciktiriyordu sırf o siparişimi tamamlamamam için para yüklemek için paramı çekmek için başvuruda bulundum sürekli red ediyorlardı müşteri hizmetlerine yazdım görevinizi tamamlamanız gerekiyor diyor görevini tamamlayan arkadaşlarımda parasını alamıyordu yetkili kişiler sesimizi duymasını istiyorum bu bir ticaret platformu herkes özgür kesintin neyse kesintinizi yapın ama bütün paraya el koymak haksızlıktır sonuçta bir emek var ortada teşekkür ederim

Yorumlar (8)

İsa

Merhaba, Bugün üye oldum bir Çinli kadın tarafından referans koduyla giriş yaptım. 130$'lik sipariş geldi ve Binance'den ödemeyi Yaparak para kazanmaya başlayacağımı düşündüm. Baktım ki senin kullandığın sistem ile aynı. Ebay party diye geçiyordu. Güvenilir mi bu şekilde para kazanılır mı? Acil bir şekilde bilgilendirir misin ona göre bende aksiyon almak istiyorum. Hata bana [email protected] mail adresinden ulaşıp bilgi verir misin eşer yorumunu göremezsem. Teşekkür ederim

Fatih

Erbil bey, sizin Web sayfası ile benimde işlem yaptığım sayfa aynı, başka mağdurların sayfaları farklı, çözüm bulursanız buradan yazarsınız.

İsa

Merhaba, Muhtemelen ikimizin de sayfası aynı. Sayfa güvenilir mi para kazanıp paranı çekebiliyor musun?

Fatih

Sistemden ne kadar para çektin.

Fatih

Demek ki herkes aynı durumda...

Abdurrahim
Abdurrahim

Erbil bey paranızı çekebildiniz mı

Erbil

Hayır çekemedim kendi paramı almam için para ödemem gerekiyormuş platforma

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
26 Mayıs 2023 14:19