eBay Ebay Görev Tamamlama

Ramazan
17 Ocak 2024 00:15

Ebay'de görev tamamlama işlemi yaparken 60. siparişimde 5585 dolar yatırınca görevi tamamlayacağım ve paramı çekebileceğim söyleniyor. Aksi takdirde param ödenmeyecek. Ne yapabilirim, lütfen yol gösterin. Yardımcı olacak kişiye komisyon vereceğim; içeride yüksek miktarda param var. Müşteri hizmetleri ile Telegram üzerinden yazıştım, kayıtları mevcut.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Hasan
Hasan

Geçmiş olsun paranız gitti

Halis
Halis

Bende 30 görevi tamamladığım halde 4 görev daha yapmamı istiyorlar 6000 dolar yatırdım görevimi bitirdiğim halde 4 görev yapmamı istiyorlar ve de 9987 dolar yatırırsam 35 bin dolar alabileceğimi söylüyorlar

ebay-ebay-gorev-tamamlama-2.jpg
ebay-ebay-gorev-tamamlama-1.jpg
Şikayeti Çözüldü

Ramazan kardeş bence sen kafana göre hareket et Çünkü burada Ebay ile ilgili kimse bilgi sahibi değil bende mağdurum 11.000 dolar içeride çok borca girdim intihar etme durumdayım engili kızım var onun ilaçları çok pahalı Yurt dışından geliyor belki buradan para kazanıp onun ilaçlarını alabilirim diye hesap yapmıştım ama yanıldım çok zor durumdayım isterseniz telefonla iletişime gecelim beraber hareket edelim olur mu?

Ne yaptınız çözdün mu

Şikayeti Çözüldü

Ramazan bey bende son siparişteyim bende 2080 dolar istediler tanıştığım kadın bir kısmını o yatırdı 3740 TL de ben yatırdım son siparişi tamamlamak için 400 dolar istiyorlar ben bu durumda ne yapmalıyım yardımcı olun bana

Şikayeti Çözüldü

Yok Malezya li song xiaol lin ismi ama gerçek mi değil ki bilmem

Emir

Fatih sonuç ne oldu yatırdın mi

Ramazan
17 Ocak 2024 09:04
Ebay Görev Tamamlama
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
13 Haziran 2023 11:53